Wednesday, February 6, 2013

... hasil rembatan ...

As salam...

Al kisah me pegi ke Pesta Buku 2013  masa Hari Wilayah bebaru nie.... dan hasil dalam negeri rembatan....


Novels for me ajer 7 ketui lalalalala ... then lelain tu reading for the whole famili.... oh yang super best tu, ada mini Big Bad Wolf nye section oooo, dapat me rembat 3 books on travelling for SH & i, and oso 2 buku Dora for Sapphire .... terubat gak ler hati nie tak dapat terjah sale dorang end of last year.... dengan stok nie cukup kot to keep me occupy untuk beberapa bulan :D

Jom kita membaca :) 

Have a wonderful day uols......... 


15 comments:

mamyharraz said...

adoii jelesnya sy tgk all the book's tu sis ..
sy kalau dpt mmg tak bergerak besttnyewww.

Lyn Yusoff said...

boleh buat mini library ni sis..
selamat membaca :)

ErNa said...

wah bestnya..banyaknye borong novel..

Ratu Hatiku said...

Wah...dasyatnya... oklah tu.. Saya pergi haritu beli buku utk ank jerk...maknya da beli benda lain hihiihi

GreenJade said...

syioknyeee...jelez melampau2 ni uhuhuhu

thn ni x dpt terjah sbb baby kecit lg..malas nk bersesak2 dlm lautan manosia tu uhuhuhu

Kniedaz said...

bestnya...suka suka

Amanda Suria said...

terus jeles tgok novel tuh...huhu....antaranya dah ada dalam genggaman...selamat membaca eh..

lieyalatif said...

WAHHHH best2...ulat buku mcm sis sonok lee kan dpt rembat mcm2 bahan bacaan nie....rugi lepaskan peluang kalo ade sale gini kan sis...berbaloi2 dgn nilai duit yg kite keluarkan.....

Dee said...

boleh pinjam tak? tukar suka sama suka..tukar utk baca je..hahaha..

sW33tdARLiNG said...

karangkraf pun ada buat karnival last week... tp mmg tak dapek laa i nak pergi

Daddy Ziyyad said...

Hmmmmmm..saya nampak ada buku dato Onn Jaafar...kalau ada kelapangan,review la buku tu ya :)

4feet8 said...

mak aii.. byknya borong. ada 20% less ke..?

MulutPayau said...

Wah..banyaknya memborong...selamat membaca dear...

zahidahwahid said...

buku hari tu pun tak sempat lagi habis baca.... ni rasa nak memborong lagi... hehehe

Reena Onn said...

Banyaknya kak!!! Kita dah tak larat nak baca buku membaca ni (sebab selalunya tak habis baca). Sekarang beli buku banyak tengok gambar je. Boleh gitu? Hehehe