Monday, February 25, 2013

... golden eagle ...

As salam...

Dah lama sebenarnya me dapat prize dari Hadiah Dari Hati ni... key chain langkawi....golden eagle gitu.... mahei ok :)

Thanx sooooo much Sis.... .... me dapat jawab soklan cepumas so dapat lah this beautiful keychain...ni bukan nak show op kat korang tapi sempena meng-appreciate-kan pemberian sahabatku.....

Again thx sis for this lovely gift...Hopefully one day kita dapat ketemu.....

Dah lama me tak buat GA kan....memang niat nak buat tapi disebabkan takut tak sempat nak gi pos kan hadiah tu yang dok tertangguh tangguh.... nanti lah i akan usahakan gak lah untuk buatkan..

Have a lovely monday uols....

" Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun hanya sekadar senyuman "


16 comments:

*SiRibenMerah said...

tepat sekali.. meh kita senyum dalam tido.. hiksss~
ngantukkkkk sgt today!

4feet8 said...

tahniah.. ;)
ada lagi yg saya belum pos semula sbb pos ekspress haritu reject.. kesuntukan masa nak pergi buat sekali lagi.. insyaAllah sy try esok..

insyaAllah, ada kelapangan masa, kita boleh jumpa.. ;)

Kniedaz said...

golden eagle lagi tu...best..best...

Cho Zila said...

gold ok... tahniahlerkan...

Daddy Ziyyad said...

betul tu, senyum...sgt mudah....namun ramai yg payah senyum...entah kenapa....pelik..

Kesuma Angsana said...

seronk bila dpt gift2 ni ...

hainom OKje said...

of coz le Rasp... benda baik kena war2kan...supaya sukalah yg memberi tu hehe..

edrina said...

betul tu sis.. kdg2 kiter manusia ni suka bersangka buruk.. apa salahnya kiter lihat/ambil sesuatu tu dr sudut yg positif kan? Hidup pun lebih ceria.

wahida said...

tahniah kak...

tetiba rasa nak gi langkawi lagi...jom kak!!

Kamariah Awang said...

Cantik, Rasp... Dah lama ma tak ke Lamgkawi.. hehe..

Ratu Hatiku said...

Bestnya... :D

eLLy said...

dulu masa bawak Duan ke langkawi dia ckp burung yg kat dataran Lang tu "Angry bird" :D

lieyalatif said...

Alhamdulillah....murah rezeki sis...

Tu seronok berkawan di alam maye ni kan sis...jumpa xpernah tp tukar2 adiah selalu hheheeheh ukhwah terjalin walopun xpenah bersua muka..

Shopaholic Mama said...

you are so loved by us lah Sis! coz you rajin baca and comment also, and I personally so appreciate it!

GreenJade said...

wahh emasan gitu..tahniah sis. rejeki tu..

zahidahwahid said...

tapi jangan senyum lebih2.... hehehe