Monday, February 18, 2013

.... breakfast ...


As salam...

Uols dah breakfast?  Me lum...jap lagi...ekceli tadi dah malas nak breakfast sbb dah minum milo *kenyang* tapi sebab my fwen belanja me sebungkus nasi lemak....well.... rezki jangan ditolak kannn so akan ku gagahi memakannya lalalalalalala....



Strepsils tu baru beli tadi ... suara ahkak dah leh kalahkan suara ella ok.... ada sesapa nak book ahkak utk buat konsert tak? *ihiks* .... Batuk tak baik2 dari last week sampai lah hilang suara....Air masak bergelen-gelen dah minum... takpe takpe... ahkak redha jer... insyaAllah sehari dua ni baik lah tu.....

Ok lah malas nak celoteh sangat pun....biasalah mondays kan... mood tertinggal kat rumah hehehehehe...

Take care darls....

16 comments:

mamyharraz said...

nasik lemak bungkusan kecik iasanya mmg lazat..sy kalau mkn mesti tak cukup kena back-up kuih baru kenyang hehe.
apapun takecare ya sis.moga cepat sembuh.

Daddy Ziyyad said...

kena check juga tonsil tu...manalah tau bengkak(tonsilitis)...moga cepat sembuh ya...;)

lieyalatif said...

sis ni dah tau sakit tekak pi makan pedas2...patutnye kene makan bubur jek tau sis...so meh nasi lemak tu lieya tologn abiskan hahahahahaah

Kniedaz said...

saya tak breakfast pun..terus makan tengahari je ni...hehehe...

rATu kEBaYA said...

nasi lemak ni mesti sedapkan sis... susah nak jumpa bungkus mcm ni..

sis.. saya pun dah dekat 2 minggu sakit tekak...

shazrina said...

nasi lemak bungkus dengan daun pisang?? jarangnye nak dapat nasi lemak cani lagi ..layan nye ..

sakit tekak makan ubat batuk laaa kak ..hikhikhik :D happy monday ..

Kesuma Angsana said...

sedap tu & take care ye

adarnadzmie said...

sama la kita... batuk menjadi2... awalnya sakit tekak...suara tak der 2 hari...lepas tu batuk...mcm2 cuba...:(

Shopaholic Mama said...

I can have 2 packets of that nasi lemak! satu tak cukup...hehee

Cho Zila said...

nasi lemak memang sangat sedap... tapi tak lerh makan selalu.. oh tidak...

Dee said...

moga cepat sihat sis..mkn sambal kala tekak perit mcm ubat paling baiklah tu kan..hehehe..

Amanda Suria said...

get well soon dear...cer amalkan minum air limau suam..insyaallah cepat ok..

eLLy said...

sis ari sabtu dtg buat konsert kat umah i .. pls check wall pelangi for more info :p

Kamariah Awang said...

Nasi lemak sebungkus tak cukup tu, Rasp. Mesti sedap tu... hehehe...

*SiRibenMerah said...

take care akak.. get well soon.. rindu akak~ hugs n kissesss~

zahidahwahid said...

take care n get well soon...