Friday, January 18, 2013

... treasure hunt ...

As salam....

Syukur dah jumaat.....InsyaAllah, andai tiada aral melintang, esok me join Treasure Hunt! yabedabeduuuuuuuuuuu.....


Lama sungguh tak join hunt nie, almost 6 years.  Kiranya semenjak ada Sapphire lah.... skill dah berkarat....ni pun last minute join.  Sebabnya company SH memberi sumbangan.  So, dorang tanya nak tak hantar wakil 1 kete from SH's company ...

Very the last minute kan...kawan-kawan SH memasing dah buat plan...last last SH informed big boss dia kata pegi je lah wif family... wuhuuuuu me leh tumpang dua kaki :D dapat 2 bilik free lak tu yeah yeah...All paid for sapa tak suka kannnnn...

Team w'ouls : SH, his colleague, my SIL and yours truly.... doa-doa lah we menang 1st prize ye ... hehehehe... Prize jangan ditanya sebab we pun tak tahu...dinner nanti baru tau....we enter pun for fun je ni sebab masing-masing nak lepas gian masuk hunt..Doakan lah semoga kami selamat pergi dan pulang ... insyaAllah next week we story morry ye how it went...

So, apa plan uols this weekend?  Have fun and take care tau....


15 comments:

Yati Ali said...

esok my office pun buat treasure hunt tapi I tak join...dgrnya 90 buah kereta...

Cho Zila said...

dah lama tak join treasure hunt ni sebab company akak tak nahler buatpun.. com lama tiap2 tahun kot..
enjoy your weekendler yerk...

nea lopah said...

Good Luck!! semoga jumpe apa yang d cari yer..hehehe
salam perkenalan. jemput singgah blog saya.
nabihahsejutarasa.blogspot.com

Ratu Hatiku said...

Bestnya...saya pun dah lama x join aktiviti mcmnie

Dee said...

kat mana treasure hunt tu? moga menanglah ye..

eLLy said...

Good luck darling!!..

Azian Elias said...

I ni jenis spontaneous plan.. tetiba je.. but this sunday hubby nak fly ke KK.. macam2 leh buat..hee

rATu kEBaYA said...

wa.. bestnyer sis.. saya pun minat jugak ..

semoga ada yang bertuah nanti ye..

Kesuma Angsana said...

gd luck ye !

*SiRibenMerah said...

all the best sis.. I x penah join lagi car tressure hunt neh...
have fun! aummmmmmmm...

LYAfrina said...

bestnyer join xtvt ni..apa2 pon gud luck...

& happy weekend

Daddy Ziyyad said...

best tu!! saya tak pernah join...teringin sgt nak join treasure hunt...good luck ya

Amanda Suria said...

ada sapa2 nak plan treasure hunt for blogger..leh car pool kot...ok x? huhu..Rasp y not you arrange...mesti ada yg minat...by the way good luck..jgn lupa update eh...

Reena Onn said...

Alahai syoknya kak... Teringin gila nak join treasure hunt tapi dekat mana nak joinnya?... Hahaha! Good luck kakakku!

MaMa Rey said...

best join aktiviti macam ini..saya jarang ikut aktiviti macam ni