Thursday, January 31, 2013

... Pesta Buku ...


As salam....

Semalam very the busy body... tak dapat langsung nak ngadap blog...riiinnndduuu oooooo...walaupun ilham tak der nak merapu tapi tetapppppppp nak update kan hehehehehe....

Ok ok..malas citer panjang today...keje-keje ku lak dok mengenyit mata kat i tapi sebelum i mengundur diri....pada pencinta buku jangan lupa esok ada Pesta Buku ye....




Yabedabeduuuu esok cuti Hari Wilayah so jom lah kita gi menyesakkan diri dan menabur duit kat PWTC tu *ihiks*.... jangan lupa bawa ongkos dan list buku yang nak dirembat ye lalalalalalala....

Sehingga ketemu lagi di minggu hadapan....have a great day today, great weekend and take care!


16 comments:

mamyharraz said...

kak,sy pun niat nak ke situ..
my wish harap dpt ketemu akk :")

Cho Zila said...

nak gi jugak tapi tak lerhler sebab kena balik kampung... dah masuk dalam kalendar dah..

lieyalatif said...

WAHHH pencinta buku harus terjah nie sis..harga mesti bebaloi ni kan....kite tak dpt pegi la ...sebab dah ade program lain...tapi mane tau kan selit2 dlm agenda weekend nieh....

adianiez AIDA said...

anak sulung aida baru je cakap mlm tadi ~ "kalau ada pesta buku, kita gi ye bu..." tapi kat melaka ni mana ada pesta buku lagi sayang oii...

Ratu Hatiku said...

tulah...anak2 da sibuk ajak da... :D

SYANI said...

Lama dah tak pegi book fair..

Rinna said...

Insyallah.. berhajat gak nak pergi.nie..hehhe

GreenJade said...

selonok nye org keyhell cuti sok..kami kat S'ngor wiken ni le turn boleh terjah ehehehe

4feet8 said...

selangor kerja..
TQ info, kalau tak misti sy tak perasan nih..

Daddy Ziyyad said...

macam nak pergi ni...

Kesuma Angsana said...

wah boleh terjah juga ni

Kniedaz said...

Seronoknya duduk KL and area sana...macam2 pesta buku ada...best betul la...jealous tau!

Lyn Yusoff said...

best lah sis.. cuti lama..
happy holiday !!

Kamariah Awang said...

Rindu nak guling2 atas katil baca buku...

Annie Han Yeon Rin said...

Sis rasp,
seronoknya ada pesta buku... kat rome ni nak cari kat mana?? dalam mimpi je leee...

zahidahwahid said...

wah!!! seronoknya... nak pergi jugak!! hehehe...