Tuesday, January 15, 2013

... novel-novel ku ...


As salam....

Haritu ada Big Bad Wolf nye sale tapi tak sempat lak nak terjah untuk re-stok novels omputih ku for this year....So, kenkonon merajuk gitu, ahkak beralih arah baca novel melayu lak hehehehe...

Novel-novel ku yang berjaya dirembat dan sudah dibaca .... 


Ni hasil dalam negeri yang latest....Uda & Dara...lum start baca, still dlm plastik u....wiken nie kot baru nak start...

Me amik yang lite2 reading jer....tak mo yg heavy weight nye ... untuk rilek-rilekkan minda pun kannnnn....

Tak sabar lak nak tunggu Pesta Buku tahun ni utk ber'shopping' lalalalala....


21 comments:

farra8979 said...

nyum nyum... menarik je sume buku tu sis... ^^

ErNa said...

nyum..nyum tgk buku..harus simpan duit..nak borong buku kat pesta buku..pergi la kat karangkraf..rsaanya dia ada buat sale gak..

Ratu Hatiku said...

Bestnya dpt hhbskan baca novel2 tu.. :D

Kniedaz said...

wah....banyak tu..hehe..selamat membaca

Cho Zila said...

baguih.. baguih... gituler.. lepas baca novel kadang bersemangat sikitkan..
adik ipar akak memang pengemar novel rasanya beribu duit dihabiskan untuk novel.. selalunyer kalau akak nak baca bolehjer amek dari dia.. tapi tuler akakni masa cam tak cukup.. padahal semua orangpun masa samajer 24 jam seharikan.. isyh kena berubahler tahun 2013ni...

SyaNa said...

saya baca buku time nk lelap mata jek sis
sbb kalo atas katil tgk FB mmg x tido le.. tp bile start nk baca novel terus zzzzz

tu yg jenuh nk abis 1 buku

eLLy said...

sis nanti pesta buku kita gi shopping bersama sama eh :p

sW33tdARLiNG said...

huhuhu lama giler tak bermanja2 dengan novel. tiapkali pun nak cakap, dulu banyak giler koleksi novel, pastu pindah randah plus dapat housemate tangan gatal, abis hilang novel ku.. now tinggal berapa kerat jer

Lyn Yusoff said...

dah lama tak baca novel ni..
ada masa pun buat benda lain.. ahaksss

Kesuma Angsana said...

selamat membaca ye . Done clik2

4feet8 said...

saya nak cadangkan satu novel nih. bes dan sangat puashati baca. tapi lupa tajuknya. nanti balik rumah saya semak semula tajuknya..

Daddy Ziyyad said...

rajinnya membaca..bagus...

saya rajin baca jugak...tapi baca suratkabar la....hahahah

MaMa Rey said...

rajinnya baca buku..t€bal2 s€mua buku tu..m€mang p€ncinta buku

illafira said...

hujung bln ni kat pwtc ade pesta buku 1 msia

zahidahwahid said...

lama dah tak baca novel melayu.... sekarang tengah kumpul english novel.... popular selalu buat promo for member... novel english kadang2 rm8 je... baca x baca belakang kira, yang penting beli dulu masa tengah murah... hehehe

nurHeart said...

sama sis.. Uda & Dara kite pun masih elok je berbalut dgn plastik.. la ni tengah menghayati novel feveret - Aku Bercerita by RAM :)

Chibi Maruko said...

wah banyak, macam best aje semua..
me baca ebook aje sekarang, ada banyak didownload tapi satu pun tak dibaca lagi heheheh

*SiRibenMerah said...

sis, nak pinjam~

NUNU EERA said...

bru ingat.. ude & dara tu i xabes bca lgi la.. hampir lupe ade buku ni kt umh.. huhu..

Amanda Suria said...

me too...suka citer yang light2..nak recommend Hikayat Cinta Si Pematah Hati....sgt2 best...beli la...

Rinna said...

Semua yang rasp tunjuk tuh dah baca kecuali Uda & Dara, Sehangat Asmara dan Sayangku Casper..

Semua dah masuk dlm list..heheh nak beli.. :)