Monday, January 14, 2013

... noise pollution ...


As salam....

Kenkonon semalam nak up kan a few entries untuk diautopublish for this week....tapi tetiba rasa sakit kepala  lak....
* credit google *

Bukan sebab stress.... tapi sebab noise pollution....dah almost sejam lebih gak ler, setiap 5 minits dengar bunyi alarm kete "tut tut tut tut tut tut tut tut tut" kat luar tu...ntah ler kete sapa dok berbunyi tu...rasanya kalo yg parking kat rumah i nie, confirm guard tu dah gi panggilkan...mesti kete yg kat 'kawasan rumah bungalow' berdepan rumah i tu kot....jangan berbunyi sampai esok pagi dah ler.  Rite now is already 12.02 am tau ....memang very annoying.  Tadi nie I jengah dari balcony apartment i, ada a few tenants kat apartment i pun berdiri kat balcony memandang keluar....mesti dorang rasa sakit hati, sakit telinga kan...kesian kat w'ouls ... 

Terus rasa hilang mood nak up kan entries autopublish....ya ampon ye....see u esok lah... hopefully, malam nie sempat ler me buat satu dua entri autopublish tanpa gangguan....

Neway, have a great monday uols.....


11 comments:

Dee said...

aishhh..xkan tak dgr kan bunyi alarm..jgn itu alarm mtk tolong dahlah sis..kesian pulak dgn owner tu..

mamawaiz said...

ish..sakit telinga n sakit kepala cam tu sis

4feet8 said...

tut tut tu alarm kete ke? mmg grr mcm tu

Teratak Hami said...

idea terbantut gitu :-)

Kesuma Angsana said...

tunggu next n3 juga ye

eLLy said...

adussss bersabar lah wahai telinga :p

Diarihatiku1976 said...

BERDESING EKK.. KALO SAYA PUN TAKLEH SIS.. HILANG TUMPUAN DAN MOOD

L said...

kesian die.. hehe. ade kucing terlanggar kete dia kot. tu yg terbnyi alarm.huu

Kamariah Awang said...

Saboooo ajee leee Rasp.. Hehehe..

LYAfrina said...

duk di kaw bandar mmg xleh lari dn bunyi-bunyian ni.. bunyi alarm car lai la..nyaring semacam je kan

MaMa Rey said...

t€ns€nnya..
t€ngah malam lagi tu..agaknya ada yg t€rlangar k€ta tu