Wednesday, January 9, 2013

... my lil' mad hatter ....

As salam....

Uols mesti tau kan ni adalah mini sunshade kan...

Tapi bukan takat bagi shade jer tau..... ada kegunaan lain untuk shade nie... nak tau apa.... see....


Ha, amacam?  Ok kan hehehehehehe..... my lil' mad hatter at work agaiiiinnnn.... dia ni dari kecil sampai besar sukaaaaa sangat 'create hats' ok....if tak caya, tengok sendiri....she was around 3 years masa nie...


and this, i think masa nie umur dia 2 tahun gitu kot...


Gambar ni je i jumpa....malas dah nak godek2 gambar cari......tapi memang dari umur 2 tahun ada jerrrr idea  dia untuk buat hats nie.... not me yg buat ok...dia buat sendiri....as i am typing this *autopublish type semalam* ada lagi stylo... next week je lah ye.....


22 comments:

lieyalatif said...

hahahaahahah...scroll2 terus tegelak2 sis tgk sapphire....ni laa padahnye kalo budak bijak n panjang akal....kreatif jek nak transform barang jadi sesuatu yg lain....aunty mmg suke tgk gelagat kamu tau sapphire heheheeheh

sis maknenye sapphire ni suke pakai aksesori kepala la kan...syok tu ....menggila beli aksesori rambut kalo anak suke melawa gini heheehehe

sisdee said...

Hihi..budak mcm ni mmg byk idea tau..she's kreatif..hihi cute sgt!!

Lyn Yusoff said...

hahaha..
mmg creative lah ur kids ni sis..
otak dia sntiasa berjalan create something new.. hehehe

mamawaiz said...

ni besar nnti mesti nak jadi pereka topi..kan

Kniedaz said...

kreatif dia..mungkin dia suka design topi

*SiRibenMerah said...

comel tau... geram tgk dia... hehehehe~

Teratak Hami said...

Chubby nya gambar atas tu. Masa scroll ke bawah takut je ternampak gambar Sapphire pakai panties letak kat kepala sbb pernah nampak budak buat gitu

Diarihatiku1976 said...

hahaha..
mmg creative lah ur kids ni sis..

eLLy said...

hahaha macam macam la si sapphire nie

Daddy Ziyyad said...

Mmg dia kreatif betul ni...saya sendiri tak tau nak buat hat guna sunshade hahahhaa...Kena bagi galakan bila dia dah besar...maybe bakat dia dlm bidang seni..

MaMa Rey said...

hehehe..bijak betul..
bakat fia yg tersembunyi agaknya

Amanda Suria said...

mana tahu satu hari nanti dia mencipta hat dan boleh dijadikan bisnes..sapa tau kan?

Ratu Hatiku said...

hehehe...kreatif la...

Rinna said...

Very creative laa.. Moga dah besar nanti macam2 dia leh createkan.. :)

zahidahwahid said...

nak jadi fesyen designer ke? ada2 je sapphire ni... hahaha

MulutPayau said...

comelnya...mmng kreatif sangat...

farra8979 said...

ok... sgt kreatif tau dia... nanti besar leh jadi pereka topi... ^^

GreenJade said...

adoii kretifnye..kite pun tak terpikir sunshade tu boleh jd sesuatu yg interesting kan..hihihi

mana tau one day Sapphire jd pereka topi terkenal sis..bagus idea2 dia ni..hehehe

Cho Zila said...

kalau cam gitu bestler leh ler belikan aksesori rambut macam2.. tapi tuler kot dia suka buat sendiri.. dia tak suka yang sedia ada.. memang kreatifni..

Kesuma Angsana said...

he he he yang ini 4 in one ke ape

Chibi Maruko said...

kretifnya anak tu.... :)

nurHeart said...

hurmmm..(^_^)