Friday, January 4, 2013

... miss this moment ...

Miss this moment......

Pic ni gambar last having dinner kat luar sblum start balik school/uni memasing bebaru ni...Lengkap satu famili..... bila anak dah besar, masuk asrama / uni... from then on, this moment susah skit ler nak dapat.... harapkan cuti2 sekolah je... tu lum dorang kerja and stay jauh-jauh or kawin have their own famili.... 

Dan wiken ku mula lah aturan lawatan ke 3 destinasi yg berbeza setiap minggu.... sib baik 2 orang dekat2 in KL... sorang jer tercampak jauhhhhh nun di sanaaaaa.... tapi takpe, selagi terdaya, selagi sihat ni, insyaAllah aturan schedule ku akan ku tepati :)

So, sementara anak-anak still staying with us, enjoy the moment!  Have a lovely wiken....


16 comments:

4feet8 said...

sikecik yg comel..

Lyn Yusoff said...

tiap2 minggu lah kena jenguk anak2 sis...
anyway happy weekend!!

Kesuma Angsana said...

xpe kan demi anak2 kitajuga

Dee said...

yelah..kecik2 ni leh ar manja2..dah besar2 sok, i pasti sunyi..dua je kot anak..hehehe..

MaMa Rey said...

selamat berhujung minggu..

masa anak-anak kecil dgn kita nanti bila besar dah kawin dgn family masing2.tgl la berdua d rumah.

Myra Jay said...

Itulah lumrah kan.....

Dan betul tu, kita kena nikmati saat2 tersebut :D

Daddy Ziyyad said...

Betul tu...kalau anak2 dah masuk asrama/university, mmg susah nak berkumpul ramai2...Teringat zaman saya duduk asrama..adik saya duduk asrama dulu...mmg rutin mak ayah hujung minggu dtg melawat..

Teratak Hami said...

Sis, saya terpikir kalaulah anak saya masuk asrama, siapalah yg nak temankan saya nanti ... huk, huk ..

Anak2 sedara duk asrama, nak buat kenduri ke, kena tunggu cuti sekolah/public hols yg panjang skit.

ct rahani said...

lumrah kehidupankan sis.. hpappy weekend too.. :)

Cho Zila said...

betuller masa berjumpa sekeluarga adalah saat yang indah... hargailah momen2 itu..

atty's said...

itulah kan sis dpt berkumpul,satu family mmg saat2 yg sgt indah..

me this weekend , melawat si kakak ..

Kniedaz said...

bila semua dah besar dan tak tinggal serumah mesti rasa sunyi kan...

zaairul haq said...

salam persahabatan...follow dan komentar sukses, ditunggu follow dan komentar baliknya ya...doa saya, semoga sukses selalu...aamiin

http://jagadkawula.blogspot.com/

mamyharraz said...

sy pernah terfikir situasi begini.
sampai masa kena berpisah dgn ank..ohhhh my feeling!

tapi utk kebaikan mereka jugak kan sis..sampai masa kita kena lepaskan ank utk belajar.ilmu kena kejar utk dapatkan masa depan yg cerah...

happy wiken sis :)

mamawaiz said...

nasib baik sapphire masih ada duduk dgn sis kan..

zahidahwahid said...

lama dah tak kumpul dengan family ramai2... nak balik rumah -.-