Wednesday, January 2, 2013

... mad hatter ...


Mad Hatter in da houseeeeee.......bukan Johnny Depp @ Mad Hatter nie tau.....

* pics credit google *

tapi nie haaaa... my own lil' mad hatter ....


hahahahaha...Sapphire wif her creative 'hat' again!  1 doll's shirt, 1 small bag and 1 hairband and this is the outcome......  Hasil dia sendiri ok bukan i yg pakaikan....dia memang ada jer 'akal' nak do something 'creative' bila kat rumah ok... gambar ni dia tak sedar pun i amik coz too engrossed with her game :D


11 comments:

mamawaiz said...

fesyen apa pulak ni..kehkeh

Daddy Ziyyad said...

creative indeed...kena kembangkan bakat semulajadi yg ada ni..:)

Zuraidah Butang said...

hahha..die buat sediri ke tu...byk tgk cite katon nii...

GreenJade said...

mmg up to date kretivit dak tecit ni..chomel jek..geram nengok dia..

zahidahwahid said...

boleh jadi fesyen designer ni... hehehe

Rinna said...

alololo so comel..laaa.. pandai bergaya.. dan kreatif laa.. :)

mEiZ SHA said...

comel!!!:)

Kniedaz said...

kreatif itu seni..bagus...

Lyn Yusoff said...

pengaruh tv ni.. but cute :)

mamyharraz said...

comelnyaaa saphire nih.
panjang sungguh akal dia.
sekali pandang nampak mcm 'hat' betul2 hehe so comelssss

atty's said...

ada bakat ni sapphire..