Monday, January 7, 2013

... kerja ...


As salam.....

Hari ni 1st day saya bekerja pada tahun 2013 hehehehehe... dah syiok cuti seminggu kannnnn mengeliat pun iye, bersemangat pun iye hehehehe camner tu ...

Peringatan untuk diri sendiri ni....
* gambar credit en google *


So, jom buat kirja.....andaikata ada kelapangan nanti barulah leh BW tapi andai kebzan melanda, urusan kerja harus didahulukan ye....malam-malam nanti saya akan cuba berBW k.... 

Take care and have a lovely monday uols :)


13 comments:

lieyalatif said...

BETUL tu sis...kerja di utamakan....lieya pun bw sambil2 tu buat keje hehehehe...kalo tak busy ligat le bw...kalo busy tgu malam2 kang kat umah heheeheh...

hepi monday sis rasp!~

Dee said...

hensemnya ustaz don bila pakai gitu..eh..kena baca quote's ye..hahaha..ok2..kerja skrg :)

Teratak Hami said...

insaf saya baca n3 ni sis ... kerja, kerja, kerja ... jom!!!

mamawaiz said...

insyaAllah..yang penting kena ikhlas..

Kniedaz said...

jom buat kerja ^_^

maya amir said...

slmt berkerja sis... sis, betullah ckp u sis.. anak lelaki bile dah besar mmg die suke melepak jek kat umah.. tanak langsung ikut kite.. hehehe..eh your son yg kat luar KL tu asrama kat mana sis?

eLLy said...

Hey you wajib wat BW coz im back!!!!

morning darling :)

Lyn Yusoff said...

betul tuh sis..
anyway, happy working :)

wahida said...

terus muhasabah diri bila ustaz don ckp cenggitu...

mmg betul kata dia tu...

Daddy Ziyyad said...

Uishhhh..baru nak start kerja tahun 2013 ni..harus enjin tgh slow lagi...takap..cargas kan diri!! hihihih

Kesuma Angsana said...

he he he samalah kita

LiYa HaNiF :: said...

hamboiiii sakan bercuti nampak... heheheehe pa pe pun slmat berkerja kembali..

zahidahwahid said...

selamat bekerja.... ^_^