Friday, January 11, 2013

... kam sa ha ni da unni ...


As salam...

Petang semalam ku terima parcel ni dari Sis Zahidah.  Tak terus buka...bawa balik ke rumah untuk diserahkan kepada empunyanya....



Sapa lagi kalau bukan Sapphire.....


Happiness bila dibukanya, dapat Little Mermaid book...



Apalagi direquestnya untuk dibacakan....tak puas hati, baca sendiri lagi bagus hehehehehe



Kam sa ham ni da unni..... ... *she loves it very much*...

Semoga dimurahkan rezki u sis.....



Have a great weekend uols....



# today me ada taklimat seharian kat opis.... susah skit untuk BW ye, akan qada soon.......



12 comments:

Dee said...

baiknya zahidah kan..dia bagi juga pada mimi & fifi..moga murahlah rezeki dia..

lieyalatif said...

seronok sapphire la dpt buku comey.....mesti skrang pun dok ralit belek buku tukan sis...siap2 gi sekolah arini pun nak bawak buku baru ni heheehehehh

oo taklimat satu hari yeak sis...kalo kat gomen ni, dah dapat kursus satu hari kalo taklimat makan mase satu hari heheeheh....

Lyn Yusoff said...

happy weekend sis :)

Teratak Hami said...

Sampai muncung2 sapphire baca. Lentok tu takle blah ... tergoda you!!!

eLLy said...

Murah rezeki kamu berdua :)

4feet8 said...

sweetnya.. sy pun plan, bila ada anak nanti, mlm2 sebelum dia nak tdo,nak bacakan buku..(bedtime story).. tapi maslaahnya, kahwin pun belum lagi nih. hehe

Ratu Hatiku said...

Dpt tgk reaksi kegembiraan dia tu :D

saifudin abu izzudin said...

``````````nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

mamawaiz said...

wah..dapat buku

zahidahwahid said...

amin... glad she love it...

LYAfrina said...

wah..suka dia dapat buku...
lps ni berambah pandai la dia..

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer die