Wednesday, January 23, 2013

... from Beijing with love ...


As salam....

Semalam MC sbb migraine tapi still lum recover 100% but today keje.... Semoga by today leh ler recover.....

Today me dapat gifts from Beijing with love dari my fwen ....


Thanks darl.... *macamlah dia baca blog i kan hehehehe*  Semoga dimurahkan lagi rezki u....

Petang karang opis i ada anjurkan ceramah sempena Maulidur Rasul.  Rasa tak sabar lak nak join.  Jumaat ni uols cuti tak?  Me insyaAllah kot cuti....lum apply tapi jap gi nak inform big boss... hopefully dia bagi green lite lah....  

Till then have a great wednesday, Selamat Menyambut Maulidur Rasul and selamat berhujung minggu *bajet cuti approve nie*



14 comments:

lieyalatif said...

wahh cantik2...murah rezeki u sis....

suke rantai tu...sweet sgt...bagi sapphire pakai tau heheh sure diva anak dare tuuu...

4feet8 said...

teringat kat sorg rakan blog ni.. dia pun pernah bagi cenderahati dari Beijing, Tapi kemudiannya kami bergaduh sbb perkataan 'annoying'. sedih sgt. rindu kat dia yg dulu.

wahida said...

wah..bestnya dpt FM dari Beijing....cantik lak tu...


akak cepat sihat yer...

Amanda Suria said...

bestnya dapat hadiah...get well soon dear...

Cho Zila said...

oklertu orang melancong kita leh dapat fmkan...

mamawaiz said...

kalau dapat..direct lah cuti smpai wiken yer.syok tu..

Rinna said...

Waa best2 dpt FM Beijingg.. cantik laa.. :)

Selamat bercuti.. sama laa kita pun cuti sampai monday :)

Kniedaz said...

best la dapat gift dari jauh...take care ye dan selamat bercuti

Dee said...

cun2..jumaat ni dee kerja..tp cuti minggu depan sederet..nak fly2..hehehe..

Puan Mimi said...

Bestnya dpt ole2 dr kawan. Cantik2 pulak tu

Cikgu Ma said...

jauhnya hadiah tu..hehe..

mamy harraz said...

ole2 dari jauh ni sis.
paling sy suka tshirt ada tulisan greatwall tu..lawa sgt!

Annie Han Yeon Rin said...

Get well soon sis...

Nanti tunggu pulak from Rome with love Hihihi ^_^

zahidahwahid said...

cantiknya...