Tuesday, January 22, 2013

... Awana Genting ...

As salam....

Treasure Hunt yg i pegi tu, gave us 2 bilik utk stay kat Awana Genting.... but my SIL book extra 1 bilik lagi... Bilik dia besaaaarrrrrr... muat utk 4 orang....




View from our room....leh nampak masjid, cable car station and Genting kat atas tu.... tapi pepagi tu satu apa pun tak nampak coz berkabus...pics nie amik dah kul 11 pagi dah... so cleared lah skit kabus tu...



The hotel walopun dah lama tapi still ok.... breakfast provided, byk choices and slalu di replenish....


Sayangnya pagi tu plan nak gi swim kat swimming pool...tapi bila lalu tengok dorang close the pool sbb malam tu they are having their annual dinner kat area pool tu... we can see they are preparing the stage kat situ....

Ekceli banyak aktiviti leh dibuat disitu...not forgetting sapa suka golf...ada golf course ya....

But we tak buat pun sbb rasa penat hari seblum tu lum hilang lagi...agaknya sebab mentally tired kot, perah otak bekerja keras cari jawapan kannn ... rugi lak rasanya...

Well, overall memang memuaskan lah.... dapat lah merasa stay kat Awana nie kan... FOC lak tu :D 


Lepas check out haruslah naik atas ke Kota Keriangan tu kan..... let the kids have fun jap....


Around 4pm gitu, we pulang ke pangkal jalan rumah....a tiring but had a fun filled weekend....


13 comments:

GreenJade said...

best tu..sesambil tu bley release2 otak n kasi kid fun..bak kata sambil nyelam minum air gitu..hehe

NUNU EERA said...

alala.. seronoknye tgk die..

NUNU EERA said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Kesuma Angsana said...

KA yang baca pun turut rasa keseronokan tu ! puncak genting best !

Daddy Ziyyad said...

kat Awana Genting ni sejuk tak? maksud saya, macam hotel kat Cameron ke? ada aircond tak dlm nya? mcm kat CH, semua hotel takde ekon...hihihi

eLLy said...

My darling Sapphire muka sudah membulat.. miss her so much.. nanti jumpa kat umah Eida ye.. InsaAllah

Dee said...

besarlah bilik dia..tu dia panggil bilik apa sis...syok juga kalau ke genting sekali lagi tapi this time i nak tidur sana..hehehe..

Puan Mimi said...

besarnya bilik tu sis, mmg selesa sangat2kan.. budak2 pun nampak happy dapat main2 kat genting

JMR said...

Lama giler kot tak naik genting.. jgn ada yg ngidam nak naik genting ekoran entri ni dh le..

zahidahwahid said...

story genting jugak... bila saya nak sampai genting ni... huhuhuh

mamyharraz said...

bestnya sis.
sy kan kalau dpt pegi tempat sejuk ni automatik jd lemah lembut hehe

comelnya sapphire meh jd menantu makcik yati nak tak :)

lieyalatif said...

mmg selesa sgt tu sis....besar bilik tu....yg penting sapphire dabel triple hepi kan...nampak tu dari reaksi wajah yg die sgt2 hepi....

org gomen pun selalu buat kursus kat awana tu sis...tapi lieya juga le takde rezeki nak dok free lagi kat situ hehehehehe