Monday, January 21, 2013

... al kisah treasure hunt ku ...


As salam...

Amacam weekend?  Best.... Mine was great....

Al kisah treasure hunt ku....Pukul 7.15 am dah sampai ke tempat registration.... ambil tshirts, car stickers bagai and attended the briefing....

Ni one of my team mates tengah lekatkan car sticker kat kete w'ouls... our car is lucky no. 13...


During the hunt...memang lah tak amik gambar... no time.... sakit kepala cracking our heads for the answer...Our team consist of : SH, Bri *opismate SH* , my SIL and of coz yours truly.....how did we do...

Syukur dapat 2nd prize... Hadiahnya, microwave oven sorang satu...yang dalam envelope brown tu petronas voucher RM150 sorang.....bukan setakat tu.... Bri dapat lucky draw 4 tikets ke Freez Show di Genting and i lak dapat hairdryer.....*pics taken without my SIL sbb dia dah balik bilik right after the dinner*


Syukur alhamdulillah.....

Opppsss camne Sapphire ada?  She tak join the hunt.... My brother naik bawa my nieces and Sapphire...After we finished the hunt, roger2 him to come up and join us for the wiken kat Genting...My SIL booked another room for her family....

Walopun penat cracking our heads tapi memang worth it...bonus point dapat enjoy the weekend with my family...


14 comments:

lieyalatif said...

wwahhhh bagus sis join aktiviti gini ...tahniah sis...adiah boleh tahan best tu....betul tu sis, mane dan nak amik2 gambar time treasure hunt tu kan...baik fokus dgn program kan ....and berbaloi jugak sebab dpt 2nd prize...tahniah sis....

kemain hepi sapphire mummy dpt hair dryer tu hehehhe....comel....


Ratu Hatiku said...

Bestnya... Tahniah dpt 2nd prize...
Sukanya sapphire ya dpt hadiah..hehehe

mamawaiz said...

Tahniah kak...bestnya dapat hadiah.

*SiRibenMerah said...

congrats sis.. so umah u ada dua microwave la kannn....hehehehehehehehehehe...

Daddy Ziyyad said...

a good time indeed sebenarnya spend dgn family buat aktiviti mcm ni..:) not bad jugak hadiah dia..:)

sW33tdARLiNG said...

oven dapat sorang satu..? then u both dpt 2 apa nak buat sampai 2biji oven tu..? hehehehe

Kesuma Angsana said...

wah2 tahniah yek

IdaShah WC said...

bestnya sis..bg ai satu oven tuuu

GreenJade said...

wahhh seronot nye ..tahniah tahniah!

byk nye hadiah dia..makin rajin membaking lah sis ya hihih

Dee said...

tu pelik camana sapphire leh ada..hehehe..btw congrats sis..worth it kan?

Cikgu Ma said...

wahh..thniah..mmg ohsem hadiah...

LYAfrina said...

bestnyer..atleast ada gak rezeki dpt hadiah kan... sapphire tu nmpk eksited dgn hadiah tu..hehe

zahidahwahid said...

bestnya... marvelous jugak hadiah dia ....

zila manaf said...

wahhh bestnya :))