Thursday, December 27, 2012

... simple card ...


Dah lama me tak berkerastangan buat cards.... So memandang one of my friend's birthday is jez round the corner...zapzupzap tak sampai 10 minit dah settle one simple card....


Bila dah siap, walopun a simple card, tetap rasa puashati .... nak start balik lah buat kad-kad nie....nak buat a few untuk 'bekalan' Emerald and Agate...slalunya dorang bawa balik the card's i buat ke asrama masing2 so that boleh bagi to their friends for birthdays....jimat kos gitu kannn :D

Till then.....
* credit google *


Ok lah have a lovely thursday uols.....




16 comments:

edrina said...

wow sis...kreatifnya.. cantik :)

mamyharraz said...

cantik sis!
buat sendiri feel dia lain,lebih puas hati gitu.

sy pun suka buat sesuatu sendiri lepas berhasil happy sgt..walaupun benda tu kecik je..

:)

mamawaiz said...

Cantik..boleh jual ni sis

Lyn Yusoff said...

rajinnya sis..
tgn kreatif.. klu Lyn jadi ape agaknyer.. hahah

Cik Puan Mimi said...

wah cantiknya.. dah ala2 kad memory lane ni. mmg berbakat la sis ni..

4feet8 said...

cantik. happy birthday tu font computer ke tulisan tgn? cantik..

Dee said...

u mmg kreatif sis..cantik sgt kad tu..

Kniedaz said...

cantik la
dulu saya pun suka buat kad sendiri..

Cho Zila said...

baguihler tak yah beli kalau dapat lebih rasa dihargai...

nurHeart said...

buat dgn sepenuh hati lg bermakna kan? :)

that quote, somehow really motivating.. tq for sharing.. anddddd taken - nak paste kat wall pesbuk kite, aye? ;)

Kesuma Angsana said...

kreatif sungguh ler

Hans said...

cantik
untung sapa yang dapat :)

LYAfrina said...

simple..but nice ;-)

Has said...

creative, kemas n cantik.

Reena Onn said...

Cantik je tau!!! :)

zahidahwahid said...

cantiknya... nak satu nanti.. hehhe