Monday, December 3, 2012

... rindu ....


As salam and morning my frenzzzzzz.....i'm backkkkkk.....

* pics credit google *

Rindu oooo kat uols..... ada orang rindu i tak hehehehehehehe...ngada ngades kannnn.... Seminggu akak bercuti tapi tak kemana sangat pun... yg betul2 gi jenjalan hanyalah 3, 4 hari jer... yg lelain tu dok KL settlekan beberapa 'errands' and settlekan hal ehwal Agate nak masuk balik asrama...

Yup dia dah masuk balik hari sabtu lepas huhuhuhuhuhuhu rindu sgt kat dia .... yg ter-over sedih is Sapphire lah... haruslah ada 'drama air mata' bila her sister masuk asrama balik kan... dah seronok ada 'geng' selama sebulan... nie kira ok lagi sebab aqua and emerald around... tunggulah end of this month....itu drama air mata bersiri-siri kalah citer Adam & Hawa ok hehehehehehe....diam tak diam dah masuk december kan... tak lama lagi new year...how time flies....

Ok lah takmo citer byk...jap gi nak BW sebanyak mana yg mungkin dulu.... citer me gi holiday, insya Allah akan ku story morry nanti ye...kena amik mood balik nie.... dah lama ber'cuti' mencurah ilham kat blog nie, otak pun ada karats skit.....

Till then..... selamat bekerja!

8 comments:

Ya ALya said...

Cpt update cite cuti2...

4feet8 said...

sian saphire..hehe.. jenjalan kemana tu 3-4 hari..? ;)

Dee said...

cepat2lah update citer trip ke seberang tu..ada ole2 tak? hahaha..

Syira Qahira said...

salam..

blog pun nak rehat jugak.hhehe

Teratak Hami said...

cuti ke mana tu? Cepat story mory

Kniedaz said...

salam Rasp
Nak tau gak bercuti ke mana tu?
Hehe..welcome back!

Chibi Maruko said...

gambar jangan lupa yea....

Rinna said...

Selamat kembali ke bertugas..dan jgn lupa update percutian yer.. :)