Tuesday, December 18, 2012

... pengaruh blog ...

As salam....

Pengaruh blog.....memang tak dapat dinafikan kekadang tu ahkak terpengaruh sangat dengan entri di blog-blog semasa BW tau.....Contohnya semalam, al kisah nikmatnya makan sardin.. terus rasa mengidam tapi tak preggy ok nak makan.  Apalagi, menu breakfast hari nie, roti cicah sardin... memang nikmat :D


Balik dari opis petang semalam, singgah kedai runcit beli 2 tin besar sardin and 2 pack roti *bekalan utk rumah & opis*.  Pepagi kelentang kelentung kejap kat dapur... siap dan dah selamat settle pun pagi tadi bersama geng breakfast ku.... Syukran syukran....

So, have you had your breakfast and what's your menu?

16 comments:

mamyharraz said...

alahai kak..sy pulak dah terpengaruh ..balik kang mau nak kena masak sardin nampak gayanya..

sedapnya mkn dgn roti nyam nyammm

Kesuma Angsana said...

he he he biasalah tu

mamawaiz said...

hihi..saya pon tergoda tgk sardin kak wahida tu..hehe.
ni sis pulak msk sardin..perggh

Chibi Maruko said...

sardin makan dengan nasi panas panas memang best... my fav tau.... tenguk gambar ni, kaedahnya besok kena pi cari sardin...

lieyalatif said...

lieya pun antu sardin sis....buat sambal sardin la, sardin masak kari la, sardin masak cili api laaa...makan ngan roti ke nasi panas ke tetap sedap kan sis!


adoi, lieya plak teliur ni...sardin ade lagi setin kat umah tu...ade yg jadi menu utama malam ni kang heheheheeh

NUNU EERA said...

kite pun kadg2 tetibe trsa mngidam nak mkn sardin.. hehe..

Jasfyra said...

adoi..terus ngidam gak nk sardin..nk p beli ptg ni.hihi

Daddy Ziyyad said...

hihihi..masuk blog wahida tu, harus terpengaruh nak makan kan...ekekekekeke

SURIA AMANDA said...

sardin adalah pembuka selera...percaya lah...

Teratak Hami said...

Dulu my ibu tak pernah masak sardin. Semenjak kami tinggal bersama, anak-anak pun suka, baru le my ibu reti beli sadin.

Lyn Yusoff said...

tempting..
tapi Lyn tak makan sardin

4feet8 said...

haah..smlm kat blog kak wahida..sy pun terliur..

adianiez AIDA said...

sardin???! my feveret... anak2 punyer feveret... asben's feveret too :-)
sedap nyer nampak gambo sardin tu!!!

Myra Jay said...

Memang blog punya kuasa luar biasa untuk menarik minat kita kan :)

zahidahwahid said...

breakfast saya tiap2 pagi roti.. tak pun apollo layer cake... kadang2 nesvita je... huhuhu

Anonymous said...

[url=http://buy-methylprednisolone.webspawner.com/]medrol dose pack vs prednisone
[/url] medrol over the counter
methylprednisolone 4 mg tabsan
methylprednisolone oral tablet