Tuesday, December 4, 2012

... hotel ...


As salam...

Nak start citer pasal holiday i pun tak tau nak start camne...ok let's start with hotel lah ye.... i dok kat hotel bajet jer sbb ater nama pun hotel...balik malam utk tidor jer... bukan nak dok lepak2 kat hotel... so kali ni we stayed kat Oriental City Inn, Skudai, Johor..

Biliknya ok and bersih, rate reasonable.  I book tru Agoda, murah skit... tempah utk 4 bilik...coz rombongan yg pegi ramai kali nie...Tapi pics utk my room je lah iye.....


Bilik air pun spacious, ada water heater andddd bersih .... plus 'air hujan' nye laju... tak ler lembap coz setengah hotel kan slow jer airnya keluar, this one memuaskan hati i....


And depan hotel nie ada gerai2 makan, so kalo tengah2 malam nak cari makan, senang lah..tapi sedap tak sedap i tak tau sbb i tak try pun hehehehehe .... To me, memuaskan hati gak lah hotel nie...

Ok, we stop here jap... slowly i sambung citer i ok...sabar ye menanti....


12 comments:

Dee said...

cantik sis hotelnya..mmg puashatilah kan..yg penting bersih.

mamyharraz said...

selesa nampaknya hotel nih sis.
ohh rindu nak tido kt hotel..

Teratak Hami said...

klu travel mmg carik hotel bajet sebab nak tido je pun. Asalkan hotel tu tak nampak scary.

Kakcik Nur said...

Nampak ok je hotel tu. Yang penting selesa untuk berehat. :)

SyaNa said...

nampak bersih
x kesah kan murah ke janji bersih selesa :-)

Daddy Ziyyad said...

Not bad for a budget hotel..Luas, bersih..shower nya power..hihihi...
Dekat aja hotel ni dgn rumah parents saya

LYAfrina said...

besarnyer bilik..mmg selesa

*SiRibenMerah said...

alahai.. up byk2 sket.. excited baca tgk2 da abes.. hehehehe..
best! boleh masuk dlm list bkl menginap disini nnt...

sisdee said...

hahahah dok johor pun tak tau wujudnya hotel nie *ketuk kepala*

sW33tdARLiNG said...

yang paling penting to me, toilet mesti mau bersih & macam u cakap, i nak kena laju...

Rinna said...

nice hotel laa :)

zahidahwahid said...

laa.... tak roger pun ada kat skudai... kalau tak bolej jumpa kejap... *nak kacau orang holiday >.<