Wednesday, December 12, 2012

... dinner ramai-ramai ...


As salam......

Balik dari USS tu kan...perut memasing dah berkeroncong..dalam bus dah plan nak gi dinner ramai-ramai.... decided gi makan kat area Stulang, *dekat dgn area Zon tu* nama kedai tak ingat ok.....jom open table....

Semua orang order Nasi Goreng Seafood sbb memang tu je yg dia nasi yg they serve hehehehehe plus dish tambahan, ikan pari masak pedas, sotong bakar, satay and otak-otak (dlm plastik merah yg nampak sipi2 je tu)  :)


Si Emerald jer tapau Nasi Goreng Kampung kat gerai lain...dia alergi, tak leh makan seafood kecuali ikan....

Lazat tak terhingga sehingga menjilat jari gitu hehehehehe....dah kenyang tunggu apa lagi...balik hotel kebabommmm tidor sambil senyum ler..a perfect ending for an enjoyable day :) ...

Next day ada lagi satu gerai we terjah.... tu next entri okez......

7 comments:

mamawaiz said...

bungkus dgn nasi pisang lagi..mesti sedap

mamawaiz said...

* opps sori..daun pisang :)

rATu kEBaYA said...

sotong tu menyelerakan..

atty's said...

nampak menarik nasi goreng bungkus dlm daun pisang tu sis. :)

Daddy Ziyyad said...

kedai ni ke yg blogger kata hidangkan nasi goreng dia dlm daun pisang? big portion?

Rasp said...

Daddy Ziyyad,
: yup kedai ni ler... big portion? i tengok my kids and nieces habis jer makan sorang sepinggan...so it's like ngam2 ler kot utk sorang... unless yg jenis tak kuat makan, then it's big portion...

zahidahwahid said...

berkeroncong perut saya tengok.... dah tengah hari ni...