Wednesday, November 21, 2012

... WW ~ luruh jantungku ...



Flying fox yang membuat jantungku luruh tapi gumbira sbb berjaya laksanakannya ... bila sampai bawah, i tell u...ketaq lutut hehehehehehe...

16 comments:

4feet8 said...

suka sgt sukan extreme..

Lyn Yusoff said...

cayalah sis :)

mamyharraz said...

wehoOooo sis! cayalah!

Daddy Ziyyad said...

Woow!!!!! Saya sendiri tak pernah ber flying fox! tahniah!!

Kniedaz said...

hehe saya tak suka sukan ekstrem n sukan tak ekstrem pun kureng..hehehe...

Kesuma Angsana said...

salute sama u.. hehehe

mamawaiz said...

wahhh..ganaslah sis ni. tahniah!
teringin nak cuba jugak

wahida said...

saya pernah buat kak...masa teambuilding ofis tak lama dulu....

saya suka flying fox ni sbb buat saya menjerit masa flying...lepas menjerit tu buat saya rasa lega dgn tekanan kerje...hehe...


anyway, congrate kak...bukan semua org berani buat flying fox ni...

kakak ku ini hebat!!

ratna said...

Syok ni kakkkkk...

Dee said...

wow..dah lama tak berflying fox..bestkan walau takut..hihihi..

LYAfrina said...

mesti lepas turun je lembek lutut kan..

Reena Onn said...

Akakkkk!!! Hehehe... salute lah sama akakku :)

Chibi Maruko said...

hahah tahniah, last me buat ni kami lalu bawah air terjun air sungai, oh me tak cita lagi pasal ni dalam my blog, tapi tunggu ni next my cita ok.....

Myra Jay said...

Fuhhh, kalau MJ gayat nieh tapi best kan :D

Sharinginfoz said...

suka gak aktiviti lasak

atty's said...

dah lama tak buat aktiviti gini