Monday, November 19, 2012

... sticker dinding ...

As salam....

Today bersiaran lewat.... settlekan kerja2 dulu... nie dah rilek2 leh jengah blog hehehehehe... autopublish tak terbuat masa cuti....

Alkisah semalam.... jez before Sapphire nak sleep, i minta tolong dia deko bilik dia... suka lah dia.... Sticker dinding ni dapat dah lama sangat which is dalam bulan april 2011, menang hadiah saguhati tapi memang i simpan sebab nak tunggu masa yang sesuai...

Ekceli tunggu Sapphire besar skit jadi dia faham lah bab-bab nak deko bilik and hanyalah sticker jenis nie je yang leh ditampal kat dinding, stickers yang lelain tu hanya leh tampal dalam buku sticker dia....


So semalam, dia bukan dengan eksitednya main tampal-tampal sticker....


And at last nie lah hasilnya, tak sampai 10 minit dah settle....


Takder lah perlukan kreativiti sangat kan tapi she is hepi sebab kenkononnya superb betul lah cara dia deko tu hehehehehe.....



24 comments:

InaAchik said...

GAMBAR LAST TU MUKA PUAS N BANGGA BTOL DIA. #ehtercapslockplakdah...

♡ a.y.u ♡ said...

dalam hati puas hati dapat deco bilik sendiri....hehehe

lieyalatif said...

OLOOO BUDAK comey ni...gigit kang baru tau...sis suke pic last tu...buat kemam2 bibir gitu nampak chubby n cheeky tauuu sapphire nie heheheeheheh.....

cantik sis wall paper tu....eh sticker yeak....tak kesah le ape yg penting mmg cantik...sesuai tu room budak2 kan....

fiza said...

Muka sapphire nampak happy dpt deco bilik sendiri ☺☺

Teratak Hami said...

Muka puas hati .. hehe

Nampak Sapphire mcm dah bertambah chubby la

mamawaiz said...

terserlah muka bangga dapat deko-deko..hihi

Chibi Maruko said...

me pun ada tampal sticker dalam bilik, atau paling tepat atas kepala katil kami dengan kata kata pujangga kecintaan camtu....

tapi comel lagi sticker anak u ni..

Kniedaz said...

seronoknya dia...anak2 ni kalau dapat tampal sticker kat dinding rumah mesti diorang syok...hehehe...

*SiRibenMerah said...

ada lebih x? ,eh deco bilik aunty skali.. hahahaha~

Cho Zila said...

kalau dapat mendeko sendiri memangler diaorang suka sesangatkan.. anak akakpun kalau dapat stiker tu kemainler...

mamyharraz said...

nampak muka happy dia tu.comel.
mesti dia puas hati dapat deko bilik sendiri.

4feet8 said...

comelnya saphire ni.. seronoknya dia dapat deco bilik sendiri.. ;)

Daddy Ziyyad said...

Boleh beli sticker lain pulak lepas ni..tampal2 kasi full dinding..hihihih

Rinna said...

Pandainyaa dia deco2 biliknyaa yer.. tersenyum dengan bangganya.. :)

LYAfrina said...

comelnyer.. btambah cerialah dgn sticker tu

nurHeart said...

opkos superb hehehee.. bangga tu leh tampal sendiri, kan sapphire kan..? ;))

atty's said...

amboi sapphire..puas ati betul mukanya dpt deco bilik.

wahida said...

oh, comelnya sapphire...

Kesuma Angsana said...

wah kreatif lah tu

Dee said...

yang pentingnya dia yg deko sendiri..cantik and cute mcm sapphire gak..

mia izzati said...

bagus gak akak wat camni..leh gak bagi peluang kat anak deko2 ikot kretif kan...cantikk

Shopaholic Mama said...

I love looking at your lil gal's face! She is so aDIORable...hahaha

ratna said...

Gambar last tu muka puas hati dpt deco..hehehe..

Reena Onn said...

Hahaha... comel je dia :)