Wednesday, November 14, 2012

... maal hijrah ...


As salam...

* pics credit google *


Bersama-samalah kita berhijrah memperbaiki diri kita lagi .... mohon maaf atas segala salah silap i disepanjang persahabatan kita.....

Semalam cuti i tak ke mana-mana pun...rileks kat rumah, swim2 kat rumah and malam jer keluar gi dinner... baru nak recover sakit badan, dah hentam swimming, terasa sengal2 balik satu badan tapi yang penting enjoy :)



19 comments:

cHeRyNa PiReS said...

Amin...terima kasih kak rasp :)

mamyharraz said...

salam maal hijrah sis :)

seronoknya sesekali dpt swim..selepas dah swim baru rasa lenguh2 kan..tp takpelah seronok jugak sesekali kan :)

atty's said...

salam maal hijrah sis.

Lyn Yusoff said...

salam maal hijrah sis :)

Kesuma Angsana said...

gd sharing ni!

Daddy Ziyyad said...

Salam Maal Hijrah :)

mamawaiz said...

Salam maal hijrah kak

Eri-chan said...

moga hijrah kali ni membawa kepada lebih banyak rahmat dan keberkatan hidup dari yang Esa.

Kniedaz said...

Salam Maal Hijrah sis...semoga kita lebih baik tahun depan

Zana Md Nordin said...

salam maal hijrah sis

Rinna said...

Salam Maal Hijrah utk rasp sekeluarga..

eima said...

TQ kak ...syoknye rumah ade swimming pool

maya amir said...

salam maal hijrah sis!:) i tumpang copy ye doa2 tu:)

Sharinginfoz said...

salam maal hijrah

nurHeart said...

aminn..
salam maal hijrah, sis..

محمد رازيق said...

salam maal hijrah sis. moga menjadi yang lebih baik.

zahidahwahid said...

salam maal hijrah kak... lama tak singgah sini dah tukar wajah baru...

lieyalatif said...

insyaallah sis...moga tahun baru membawa 1001 keberkatan pada kite semua...amin

Reena Onn said...

Salam Maal Hijrah untuk akak sekeluarga :) Insya-Allah sama-sama kita perbaiki diri :')