Thursday, November 8, 2012

... entri caca marba ...

Mood malas bebenor nie.... jom layan entri caca marba i ....

Dapat ole-ole dari opismate yg gi holiday ke Sabah....


Sangat, sangat, sangat, sangat suka....cantikkan brooch nie.... tq my fwen....


Coocolates mabeles nie gift dari salah sorang bos opis i....

Sempena apa tak tau lah...mimpi kot.... ke sebab kalo datang kat tempat i, ada jer dia pow food i ie biscuits, sweets, fruits...  Whatever the reason maybe, tq bos, lenkali beli lah lagi ye *bajet cam dia baca sangat lah blog i*  hehehehehehe...


And yesterday lunch was sponsored by another boss kat opis ..... menu :  sambal udang petai, ayam masak lemak, sambal belacan, ulam-ulaman *yg dah nak habis tinggal skit sbb tak der lauk sayur kot huhuhu* dan buah tembikai and oren *pun dah selamat disettlekan by staff* ... very the sodap and podas... 

Lepas habis solat hajat and tahlil, barulah hidangan lunch nie .... masa solat leh kira brapa kerat jer yang hadir tau.... tapi bila time makan...wah, attendance very the ramai u know .... ntah ler ... malas nak komen banyak-banyak...sendiri mau pikir lah ....


And last but not least, kuih cakar ayam and kuih bangkit sagu, SH dapat masa dia gi outstation last week...

Memandangkan kat rumah, i tengok tak sorang pun buka and makan, cam tak laku jer kan, lebih baik wakafkan kat opis i...kejap dah nie mesti settle....

Setakat nie je lah entri caca marba i untuk hari nie...sekian terima kasih *ihiks*




13 comments:

4feet8 said...

pernah makan bangkit cheese tak..? lembut n rapuh sgt. dah mcm mkn biskut butter je..sedap.

cHeRyNa PiReS said...

ramai orang sayang tu yang banyak gift tu tak? hehehe.

Belgian Choc tu...yummmm...

Kakcik Nur said...

Cantiknya brooch tu. :)

lieyalatif said...

fuh menu siap sambal udang petai tu sis...mmg peberet sepanjang zaman lah!

cakar ayam lieya suke sis, tapi bangkit tu tak suke...betul tu sis, bawak pi opis laju je abis sebab feeling mkan ramai2 tu lain kan sis....

mamawaiz said...

bab mkn mmg laju jer yer..ish ish, tak patutttt

Lyn Yusoff said...

tak ptut betul tang mkn kemain laju..
damn!!

Daddy Ziyyad said...

coklat belgian guylian tu mmg best kan..saya suka coklat tu

wahida said...

cantiknya brooch...

Kniedaz said...

Brooch tu cantiklah sis ^_^

Kesuma Angsana said...

semua rezeki u lah tu!

CikPuanHaLia said...

Tengok semua gambar makanan tu semua rasa nk makan..huhuhuhu

nurHeart said...

memang sangat3333 cantek brooch iteww.. and, the food.. o my..

zahidahwahid said...

me pun ada dapat jugak brooch macam tu dari sabah... tapi kaler hitam... hehehe