Monday, November 5, 2012

... ceria ...



As salam.... ceria tak pagi uols.... harus ceria tau, blues2 tolak ke tepi ok.. Jom see pics "Ceria".

Pelangi petang *hari khamis lepas rasanya nie* ....
Bila nampak pelangi nie terus buatku tersenyum, warna yg ceria and beautiful *gambar yg diambil jer buatnya kureng beautiful*... indah sungguh ciptaanNya....makes me think of my pelangi sistas too... miss them and their colourful stories ...


And semalam, me gi Aeon Wangsa Maju.... need to buy some stuff coz me kena gi training tak lama lagi....Tengok2 kat tengah tu ada 'playground' nie.. Not only the colors ceria.  It also buat Sapphire terus ceria.....


One child regenya RM8.  No time limit.... So, senang keje... bagi dia main puas-puas... adalah almost 2 jam dok situ... me sambil layan dia, sambil baca buku *yes, kkdg me memang bawa novel dlm bag* then she kena layan i shopping lak....ala-ala sistem barter gitu :) Syukur alhamdulillah, she is well behave tru out the day :)  taktik menjadi.  Dapat me shopping dgn senang hati lalalalalalalala....


Aaaannnnd today yg lagi membuatku ceria sbb ada orang blanja makan nasi kerabu nie...


Alhamdulillah, rezki di pagi isnin :)  Semoga bertambah murah rezki kawanku itu :) ....

Ok, today me dah ceria....so wishing uols semua have a ceria day ahead .....



15 comments:

4feet8 said...

eh? kat office sy pun ada org belanja nasi kerabu pagi ni..

Rasp said...

4feet8.... kita sama opis ker????

mamyharraz said...

ohhh my! sedapnya nasik kerabu tu sis..semoga murah rezeki kpd yg belanja tu amin..

cHeRyNa PiReS said...

2 kali dah nampak nasi kerabu dah rasp:)

Tapi paling best nampak pelangi. Ada satu quote best pasal pelangi. Nantilah Sha share dengan Rasp & Gang anda ye:)

Happy selalu:)

mamawaiz said...

Cantiknya pelangi..

NUNU EERA said...

nak nasi kerabu tu... sedapnyer.. ;)

Daddy Ziyyad said...

makan nasi kerabu free tu yg paling ceria..hahahaha

eLLy said...

wah hari nie dapat mood astro ceriaa

Ros said...

Assalamualaikum,

Cantik pelangi tu...
Wahhh...ada nasi kerabu..kegemaran kak Ros nih he.he....memang sedap...

Kesuma Angsana said...

haru biru sebiru nasi kerabu tu huhuhuhu

Dee said...

wah..pelangi tu mmg cantiklah sis..bila asyik hujan je kan..nampak pelangi terus senyum sama..

sapphire pun cute je..cerialah dpt main kt situ kan..pastu nasi kerabu tu nampak sedap walau i tak makan..

edrina said...

sis rasp, sedapnya nasi kerabu tu!!! Sapphire sgt comel! :)

Cho Zila said...

nasib dah makan nasi kerabu ahad lepas kot idak meroyan nak makan gak... padahal harini baru 1st day tanpa nasi... alahai..
pelangi .. suka tengok cantik yerk..

LYAfrina said...

bukan sng nak snap pic pelangi ni..
cantik....

yummm..sedapnyer nasi kerabu

zahidahwahid said...

tiba-tiba rindu nasi kerabu kat cafe mak long...