Friday, November 16, 2012

... BN Youth Job Fair '12 ...

As salam.... Selamat Menyambut Tahun Baru :)   Dah ada azam baru ke....semoga tahun baru ni membawa keberkatan dan lebih bermakna buat kita semua, insyaAllah.  

Today me cuti sebab nak settlekan a few 'outstanding errands' tapi sblum tu ngadap blog jap lalalalalala....

For info, hari ni ada berlangsung BN Youth Job Fair 2012 di PWTC ....hall nye yg kena crossover the river bukan yg slalu buat Pesta Buku tu ok...

Dah start dah nie kot.... but perasmiannya is tomorrow.  Semalam we go and busybody kat sana sbb company SH kirja tu ada buka booth.... kami gi bukan untuk tolong, untuk menyemakkan aje hehehehehe...SH dan geng dia lah busy buat itu ini...

So pada sesapa yang nak cari kerja, bawa CV banyak-banyak and pegi sana...banyak company yang ada kat situ, antaranya Malaysia Airlines, Myeg, Petronas, PDRM, Astro, JobsDB, Amanah Raya and banyak lagi lah....

So, if you are really interested, jangan lepaskan peluang ni...good luck....mana tau ada rezki kan.....

This weekend will be a very busy one for me....ada gathering but lum dapat confirm leh join ke tak.  SH pun busybody sampai ahad ... Banyak errands i kena buat sendirian berhad... kalo berdua at least leh divide kerja and settle awal tapi looks like i have my hands full this weekend, tetiba rasa cam nak clone kan diri gitu hehehehehehe.....

Ok lah uols....have a wonderful weekend and take care....


12 comments:

Kniedaz said...

selamat membzkan diri hehehe

Teratak Hami said...

Happy weekend sis ... apa yan bz sgt tu?

ct rahani said...

slmt membusykan diri sis.. :)

edrina said...

Hubby i pun akan ke sana esok sis, company dia MRT Corp x bukak booth tapi dia kena pi jenguk2 sat kat sana haha.. tahun lepas dia pun pernah bukak booth jugak..masa tu dia kejer ngan Sapura. Apa2pun enjoy ur weekend sis!!

Daddy Ziyyad said...

dah lama saya tak ke PWTC ni..hihihih

NuNU EeRa said...

da lma xpegi job fair... tggu next year plk la.. blh tukar angin ckit.. :)

Kesuma Angsana said...

moga tahun ini membawa seribu keberkatan buat kita ye !..

Myra Jay said...

Kalau ada rezeki p karnival ni boleh dapat job best...

Myra dulu lepas grad ada gak p, tapi takdak job yang berkenan melekat ;D

Cho Zila said...

semoga si pencari kerja dapat di sini...

Cikgu Ma said...

dah ada kerja...alhamdulillah. ^_^

Papa Mifz said...

mana yang takde kerja tuh patut mencuba kan....

Reena Onn said...

Hahaha... busy betul eh kak? :)