Wednesday, October 24, 2012

... spontan ...

Hobi i kan menggumpul FM (fridge magnet)... ada FMs yg tempat2 i pegi, ada FM yg diterima as a souvenir.... Ekceli kalo dilekat kan fridge rumah i tu mau terkopek pintu fridge tu so kena lah i mencari alternative lain...  Lepas aidilfitri bebaru nie gi Ikea... pusing2 terus terpandang benda alah nie ... namanya SPONTAN....


So, dengan spontannya kami merembat 2 benda ni hehehehehe  Rege satu tu RM45..... Leh lekat kan FMs i yang banyak-banyak tu kat SPONTAN nie camni.  Tu separuh jer baru letak...ada lagi satu paperbag of FMs lum dikeluarkan.....


Tapi sampai hari nie lum digantungkan lagi sebab tak tau nak gantung kat dinding mana...... Tengoklah this weekend  KALO kerajinan mendatang leh ler drill and gantungkan my SPONTANs,  kalo tak hehehehehe duduk ler atas meja tu lagi :D



14 comments:

ErNa said...

banyaknye..sure banyak tempat dah berjalan ni..FM pun dah melimpah ruah.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wahh... banyaknye FM

cHeRyNa PiReS said...

Waahhh...bagus nieh. Tak payah la nak memberatkan peti sejuk. Kena cari jugak nieh :)

Kniedaz said...

saya pun suka kumpul FM..oleh kerana tuan punya diri jarang jalan, saudara-mara yg jalan mesti belikan FM..tapi banyak yg pecah sebab si kembar tu suka baling..kalau tak bagi nangis plak huhu

*SiRibenMerah said...

wahhh.. nk kena g beli jugak la satu.. hehehe

mamyharraz said...

good idea lah sis.
boleh tiru nih hehe..banyaknya fm sis teruja sgt sy tgk!
lawa lah spontans ni agaknya ada lagi tak kt ikea ni kan..

lieyalatif said...

eh menarik ni sis!! i tak tau pun ade bende...nak jugak laaaa...dah naik semak esbok kat umah tu ...kalo ade plate ni leh letak kat opis.....cantik plak tgk hah....

nanti i gi ikea i try cari la sis....bende berguna ni tuk pengumpul FM mcm kite2 ni hehheheheeheh

Teratak Hami said...

sis, dah lama saya nak benda ni tapi takde orang nak tolong belikan kat IKEA :(

Lyn Yusoff said...

byknya sis..
rajin tul

Daddy Ziyyad said...

Saya pun suka kumpul FM..nampak gayanya kena lah cari SPONTAN ni nanti..hihihi

Dee said...

dee pun kena carilah gak ni sis..mmg dh masuk dlm kotak je semua FM..x muat dah..tp ada opismate yg letak kt atas meja..cantik..tak tau brand apa dan beli kat mana..dia bukan mcm spontan ni lah..lain sket....

Tihara said...

as salam,

uih sedapnyer nama dia, spontan :)

Chibi Maruko said...

magnet mangnet me semua dalam kotak sekarang ni, kalau u bagi alamat, me boleh kirim satu dari quebec.

zahidahwahid said...

wah!!! banyakknyaaa....