Wednesday, October 17, 2012

... sambil belajar saya main ...

Sambil menyelam minum air....sambil belajar saya main hehehehehe....


Nak main betul betul tak berani takut kena 'sound system' dengan ibu....So, dapat pakai headband rabbit pun kira ok lah...ibu pun tak kisah, asalkan habis buat revision tu.....


14 comments:

mamawaiz said...

hehe..x pe, dh siap revision leh main yer sapphire

*SiRibenMerah said...

comel.. hehe.. teringat masa rizq baby kitorg pakaikan dia headband rabbit neh.. hehehe..

rajinnya sapphire belajar..ai like~

Kesuma Angsana said...

he he budak2 cam tulah

Lyn Yusoff said...

takpe.. janji buat revision..
hehehe
nak pinjam hairband boleh?? hahha

maya amir said...

hahah..bile pakai tu, barulah idea buat revision datang ibu.. jawab sapphire..heheheh

eLLy said...

dia nak ambil mood tu .. layan kan ajoo ;p *Cute arr*

lieyalatif said...

hihihihi....comel2....takpe la sis, yg penting sapphire comel puas hati atas pale ade tinge rabbit heheehehe....

don wori sis, sapphire sure bijak mcm abang n kakak2nye....amin...

cHeRyNa PiReS said...

Kiutnya pulak!!!

Geram melihat nieh haaa...beli kat mana la tu. Rasa macam nak belikan utk anak buah. Bday dia tak lama lagi:)

InaAchik said...

hehheee... comel jer! :)

ct rahani said...

comel la headband sapphire.. nampak muka pun dh tau budak cerdik ni sis.. rajin wat revision.. :)

Moralle said...

Sis, Sapphire pun dah besar jugak kan, very fast betul time flies..when u go JB must singgah at my place k...

ratna said...

Hahaha sound system er sis....

Kniedaz said...

sound system mama ble sampai rumah sebelah tak? hehehe....

zahidahwahid said...

comeiiinya dia....