Monday, October 15, 2012

... peperiksaan akhir tahun ...

Peperiksaan akhir tahun dah bermula....


Ibu nie risau jer memikirkan anak-anak.... banyak-banyak membaca yassin and berdoa semoga dipermudahkan urusan mereka.... Three of my kids are having their exam...emerald sorang jer akan start jumaat nie.... Right now dia ada di rumah, cuti sampai esok sbb classnye diguna utk pmr students ....

This picture taken semalam...gi makan kat Restoran Viccuda, thai food.  Food sedap and price reasonable... gambar food tak diambil, sbb malas.....

So seminggu ni, tiap-tiap malam kena buat revision with Sapphire....sib baik yg 3 orang tu dok kat asrama, ada prep, ada discussion group....kalo dak tak menang tangan i rasanya :D

To those yg sedang ambil exam...gud luck... and to the parents...banyak2 berdoa and tarik nafas dalam dalam....hehehehehehe


17 comments:

mamyharraz said...

good luck utk mereka.
sbg ibu mmg mcm ni kan sis..Insyaallah mereka boleh buat yg terbaik kita doakan saja k ;)

eLLy said...

gud luck darling !!
eh not u .. your daughter ;p

Kniedaz said...

Abang Danish dan Abang Danial pun dah start exam jumaat lepas..hope they are doing great too..kita berdoala untuk kejayaan mereka ^_^

atty's said...

gudluck utk anak2 kita ye sis..

wahida said...

semoga berjaya pada anak2 kita...mmg berdebar neh...

mamawaiz said...

mak n ayah lagi neves ni..hehe.anak2 cool je

Kesuma Angsana said...

all the best yer

cHeRyNa PiReS said...

good luck adik2.

*suka tengok muka budak2 yg masih suci nieh bila tersenyum*

Daddy Ziyyad said...

good luck buat anak anak..moga suskes!

Lyn Yusoff said...

all the best to them

ct rahani said...

gud luck utk anak2 sis.. :)

lizz said...

all the best untuk anak2...saya pun suker makan kat vicchuda ni suker tomyamnyer sedap...

Cikgu Ma said...

saya ni plak kak, kena posting time dorg tgh final exam..adoi malasnya..naseb la dapat skolah yg praktikum dulu...tapi dh tau dh keje apa nak buat nanti....malasnya kak...heheheehe

gud luck utk anak akak..moga semua berjaya dan dapat cemerlang dlm semua matapelajaran ^_^

Kamariah Awang said...

Berkat doa dari ibu dan ayah, semoga semuanya selamat dan dipermudah....

maya amir said...

akak..camne masa mula-mula akak hantar anak gi asrama eh? nanti akak buat 1 entry psl ni boleh? heheh.. acheche.. anak baru darjah 5 dah sebok tanya..hahahha...

good luck to all kids..minggu exam, pastu minggu dpt result, pastu bermula lah cuti sekolah pjg..eh kejap jek kan..

nurHeart said...

yepp, gudluck & all the best to our kids.. moga dipermudahkan segala, aminn~

:)

zahidahwahid said...

gud luck utk diaorang semua...