Tuesday, October 23, 2012

... kerusi favvy Sapphire ...

Ini budak kan...masa baby dulu, cukup tak suka duduk dalam car seat.... asal duduk dlm seat tu nangis, asal duduk nangis, asal nangis duduk *ihiks*... tapi now car seat nie dah jadi 'home seat' dia sbb dah transform into 'kerusi' favvy Sapphire ....Tempat dia duduk utk watch tv....

see sambil makan fruits sambil watch tv, santaiiiiii gitu ...



macam-macam gaya....


Kiranya berjasa gak lah car seat nie...

* hidup ku sepi tanpa hp today....mati kutu dibuatnya sbb hp tertinggal di rumah ... tapi syiok gak, no gangguan seksual sangat today :)


15 comments:

atty's said...

sama lah mcm firdaus masa kecik, paling x suka duduk kat carseat or stroller..

mamawaiz said...

at least berguna jugak car seat tu kan.kalau x..kena bungkus letak dlam stor lah

mamyharraz said...

alahai kak...sapphire boleh geng dgn ank sy! sama okey kerusi ferevet diorg! hehe mmg mcmnilah bila ank sy tgk tv sambil duduk dlm car seat.

Kesuma Angsana said...

he he budak2 selalunyer gitu ler

Lyn Yusoff said...

lepas gian lah tu sis, sbb masa kekecik tak suka.. hehhe

LiYa HaNiF :: said...

ni mesti kes lepas gian nie.. sama je ngan qalesya kat rumah tu cam gtu ler.... hehe

QUEEN of Heart said...

comellll...

Daddy Ziyyad said...

ahahahaha...betul tu..car seat anak saya pun, bila di buka utk dibasuh/bersihkan dan letak sementara dlm rumah, memang jadi tempat kegemaran mereka duduk.

Kniedaz said...

dari tak diguna bagus juga tu...hehehe

sW33tdARLiNG said...

i syukur sangat Zaim behave bila masuk car seat.. asal letak jer, mula lah dia tercengang2 jakun... pastu leh lak terlelap..

anak2 lain tak pergi ada car seat, hokeyyy... harap maklum hehehe

Dee said...

xpelah..simpan je car seat tu..nti adik sapphire nak guna pulak..hahaha...lariksss!

cHeRyNa PiReS said...

Amboi kerusi tak ingat! Jeles pulak bila rasa kerusi kat opis nieh. Macam nak masuk tangan dalam skrin amik kerusi dia. *macamlah muat punggung sebesar lori nieh*

LYAfrina said...

amboi..kemain lg..penuh gaya tu...

lya x pnh beli car seat utk asya.. sbb selalu riba je.. lg pon bkn lya y drive pon..

zahidahwahid said...

amboi!!! gaya duduk....hehehhe

Anonymous said...

[url=http://www.mulberryinoutlet.co.uk]Mulberry Bayswater[/url] I think that is where you miss the point. [url=http://dkgoose.com]Canada Goose jakker[/url] Uluhoeihr [url=http://www.louboutinoutletuks.co.uk]christian louboutin[/url]
irpyam 078797 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]the canadian goose[/url] 718796 [url=http://www.officialcanadagooseparkas.ca]canada goose authentic[/url]