Monday, October 1, 2012

... jemputan Neena ...

As salam.... Dah pun masuk bulan Oktober kan.... cepat jer masa berlalu.... lagi 2 bulan kita nak masuk tahun baru....

I nie baru nak citer pasal jemputan hot gorjes mama to be, Neena.


Dia menjemput all my sistas nie.....tak yah diperkenalkan lagi kan... dorang tu semua pames amos dah pun kannnnn.... 


Ehhhh jap, bukan takat Pelangi jer.... see ramai jemputannya....


tak semua dapat beramah mesra, rugi rasanya.  Ada lagi bloggers kat situ tapi ya ampon, akak tak sempat berkenalan...kalo korang ada terbaca entry nie, meh ler kita exchange link...Akak nie pemalu skit nak nak bila jumpa dgn blogger yg pamos amos and baik hati cam uols semua nie....Lagilah terkedu....

Camna akak nak ramah mesra.  Bila jumpa pelangi aderrrrrrrr jer nak stori morri ...

Tu lum masuk sesi fotografi sampai leh lupa diri ada kat majlis orang heheheheh.... ya ampon Neena, jangan serik jemput kami ye *ihiks*....

Tapi sempat ler berbual dengan Ina yg lembut, peramah dan ayu nie......

Suka tengok cara dia... a truly beautiful lady inside out....

And dapat berkenalan gak dgn  Mimy yang sangat friendly, beautiful and jovial lady ....
Fayel anaknya yg sannnnggaatt chomel pun ada ok......

Overall, syukur sangat-sangat dapat attend majlis Neena.  Padahal, we duduk setaman tapi leh lak tak pernah bertembung.....  Again, thx sis for the invitation, thx for the delicious food and warmth hospitality and jaga diri baik-baik tau.....


7 comments:

mamyharraz said...

happeningnya sis..tergambar ke-happy-an disebalik pic tu semua.
seronok dapat berkumpul ramai2 dan share cerita.

InaAchik said...

salam sis...
sgt happy dpt melebarkan sayap ukhwah. nice to meet you... :)

Barakkallahufik. :)

Cikgu Ma said...

waaa...jumpe blogger...

Kesuma Angsana said...

mmgbst betullah

Dee said...

mmg best sgtkan..really enjoyed myself :)

maya amir said...

happening.. nmpk sume enjoy bile berjumpe..:)

zahidahwahid said...

wah!!!! sangat happening... bestnya...