Monday, October 22, 2012

... entri merapu ...

As salam....

Entry nie 'diprepare' semalam ya ... semangat nak buat autopublish TAPI guess what.... me start buka blog dari kul 10.30 malam sampai lah kul 12.02 pagi TAPI I did some BW... mostly tak dak tinggalkan jejak.... kekadang tu konon nak amik mood writing... tapi bila dah start BW tu syiokkkkk jer layan baca citer-citer uols.... 

Last-last kul 12.02, i sedar satu entry pun i tak prepare and mata pun start ngantuk.... So, terimalah entri merapu i nie for today .... hihihihi don't la angry-angry k....insyaAllah, esok i try up citer best skit....



* credit en google *


Muah muah and have a great and happy monday uols.....

13 comments:

lieyalatif said...

hehehe....entry merapu yg comel sis heheeheh..

hepi monday sis.....jgn monday2 blues tau heheeheheh

Kniedaz said...

Happy monday!
Happiness itu penting lebih-lebih lagi hari Isnin kan...mood cuti tak habis lagi

mamawaiz said...

selamat bekerja sis

Cikgu Ma said...

tukar header yea,...

Kesuma Angsana said...

layan jelah...

eLLy said...

oo patut la tidoq lambat semalam, ghupenye idea tak sampai sampai ek .. kehkehkeh

Rinna said...

Tak kisah laa.. janji ada entry gak kan.. :)

Dee said...

merapu kerapu belasah jelah..janji ada entry...hehehe..

Daddy Ziyyad said...

kadangkala, mmg saya pun lebih seronok BW dari menulis blog sendiri..macam macam benda kita boleh baca..hehehehe

Kamariah Awang said...

Sekali sekala, ma pun merapu jugak..

LYAfrina said...

hehe..
lya lak saaat komen kat sini dah kul 3.13 pagi..
OMG.... nk tdo jap..nnti nk bgn keje lak

NUNU EERA said...

atlez ade up jgk en3 dri xde kan.. ;)

zahidahwahid said...

layan jugak entry merapu sis... hehehe