Tuesday, October 9, 2012

... botol perfumes ...

Jom berwangi-wangian....

Sebenarnya botol-botol tu kosong kecuali yg gucci envy me and perfume yg dalam kotak tu  masih digunakan.... botol-botol kosong tu my fren nak...hobi dia kumpul botol perfumes... tu yang bawa tu... ekceli dah nak dibuangkan aja tapi tetiba tingatkan my fren tu, rezki dia lah nie *ihiks*....

Uols ada ker yang hobinya kumpul botol perfumes nie ek?


28 comments:

♡ a.y.u ♡ said...

ade2...me kt umah tu lam almari penoh ngan botol perfume kosong...suke design perfume yg pelbagaai ni...n the smell still ade even da abis...

*SiRibenMerah said...

botol perfume i pon da kosong.. sob sob sob... poket pon kosong jgak.. sob sob sobbbbb~

Lyn Yusoff said...

ada kak..
penuh dah almari lyn tuh.. hehehe

cHeRyNa PiReS said...

so...kumpul2 buat hiasan ke ape?
selalu jumpa org kumpul perfume, buang botol kosong je.

Athirah Rosli said...

uiyooo...suma yang mahal2..

Teratak Hami said...

Sis, saya pun tgh mengumpul botol2 ini. Dulu banyak dah kena buang masa pindah.

mamyharraz said...

sister in law sy penggemar kumpul botol perfume..tp sy tak pernah bg kt dia sbb sy guna perfume murah2 je.

Ros said...

Assalamualaikum Rasp,

Cantik Kak Ros tengok botol2nya tu,sayang kalau nak buang...tapi bila dah simpan banyak2 tu dok pikir nak buat apa pulak ...
EEEmmm...Kak Ros rasa buat hiasan tentu boleh,pasai botol dia semuanya cantik2...

wahida said...

saya habis je terus buang kak walaupun cantik sbb rimas tgk kalau simpan pun...

Dee said...

tak kumpul..nak jual kat kel**ng botol pun tak laku..hihihi..

byk perfume u..brp botol pakai setahun..soalan mcm nak kena pang je kan..hahaha..larikkksss..

Has said...

kumpul jugak. tp selalu ilang cam tu je akhirnye :)

Kesuma Angsana said...

dulu lah, skang nan hado dah hehe

ainnoraini said...

dulu2 rajin jugak menyimpan..tapi lame2 bila dah byk mana nak letak..jawapanya kasi cik tong jer lerr..

Myra Jay said...

Huwaaaa, jeles nengok... :)

Myra suka kumpul botol perfume nieh :)

Cikgu Ma said...

sekarang mula jinak2 arnab kumpul botol perfume..hehe

edrina said...

dulu2 ed suka tapi skrg habis jer buang hahaha

Zana Md Nordin said...

gucci envy bau dia sedap kan sis
he he he
lama sungguh tak shopping perfume

Rinna said...

Tak de simpan pun.. sebab jarang sgt beli perfume mahal2 gini.. :)

SyaNa said...

erm tak la hobi sis
tp ape yg ada kt umah tu saya simpan jek
hehee

Kamariah Awang said...

Ma jarang pakai perfume, Rasp. Original... hehehe... Tapi ma ada hobi simpan botol2 shampoo cenderahati hotel2 yang pernah ma nginap. Hehe.. nanti ma buat n3..

nieda said...

botol perfume mmg cantik, sesuai tuk jadikn hobi bg yg berminat

Eri-chan said...

i tak keep for hiasan. tapi keep dalam drawer. u biarkan penutup dibuka, so nanti balance dlm botol akan mengharumkan pakaian u dalam drawer. ituler yg i buat.

atty's said...

i ada gak simpan botol kosong,tp i pilih2,dlm 3 btl,ltk kat opis..ats meja..

sisdee said...

hahaha tak minat kmpul botol perfume pun tak minat sgt..asal ada jek..tapi bnda lain saya kumpul le hihi

mamawaiz said...

sy jrg pkai perfume..selalu tabur bedak je, hihi

NUNU EERA said...

ade kmpul lgi tpi ckit je sbb yg lma2 ade kat umh mama..

anaa said...

ada 2-3 botol perfum kat umah, tapi tak pernah nya kosong.. yang beli taim nikah dulu (melampau kan), pun lom habis lagi.. huhuu.. memang jenih tak suka pakai perfum.. :)

zahidahwahid said...

dulu kumpul... now rasa macam menyemakkan rumah je, so dah buang... lg pun now dah pakai sejenis je...kalau dulu at least ada 3 perfume yg berbeza...