Monday, October 29, 2012

... anugerah khidmat setia ...

As salam.....

Today bersiaran lewat sebab attend perhimpunan haram pagi tadi.  Ingatkan perhimpunan biasa utk announce latest news of the company but rupanya ada lak penyerahan Anugerah Khidmat Setia kepada staff yang dah berkhidmat selama 5 dan 10 tahun dengan company nie...

Sebulan lalu dah dibuat majlis rasminya di Lost World of Tambun... tapi ni lak utk staff yang tak attend majlis tu....antaranya akak lah tu....

Syukur alhamdulillah dan semoga dengan pengiktirafan ni, akak makin rajin update blog bekerja ;) ...


14 comments:

*SiRibenMerah said...

tahniah sis.. at least bila dihargai, kita nak keje pon lebih semangat kan.. keep it up~ :)

mamyharraz said...

tahniah kak.
kalau dpt pengitirafan begini makin semangatlah nak buat keje kan.

atty's said...

tahniah sis..semoga lepas ni lagi bersemangat bekerja lebih rajin..

eLLy said...

TAHNIAH SIS !!!

opps ter caps lock la pulak.. teruja punya pasal ;p

mamawaiz said...

tahniah sis
terus cemerlang yer

cHeRyNa PiReS said...

Tahniah kak Success selalu ;-)

Myra Jay said...

Alhamdulillah dan tahniah ye :D

Daddy Ziyyad said...

ahahahaha...rajin2 update blog kat opis tau lepas ni...:P

Kesuma Angsana said...

wah tahniah yek!

Dee said...

tahniah..u mmg berkhidmat dengan setianya sis..u deserve it..

sW33tdARLiNG said...

tahniah... tanpa blog tak mungkin u akan bertahan kerja sebegitu lama, kan kan kan...? hahahaha

Mamamya said...

tahniah sis.. :)

Ros said...

Assalamualaikum Rasp,

Tahniah ya Rasp..

zahidahwahid said...

tahniah kak... semoga sentiasa menjadi pekerja yang cemerlang...