Tuesday, September 4, 2012

... birthday Sapphire and makan-makan ...

Tahun nie, Sapphire sangat-sangat hepi sebab dapat sambut her 5th birthday 2 kali.  Sehari sebelum birthday dia, 30hb Ogos sambut kat tadikanya....


Alang-alang tadika Sapphire tu nak buat jamuan raya, we decided contribute birthday cake...dapatlah dia merasa sambutan wif her friends....She is soooo happy...Kek 2 biji, incase tak cukup budak2 nak makan sebab combine class pagi and class petang... ada dalam 100 orang kids lum termasuk cikgu2....

Her actual birthday, 31 Ogos, baru lah sambut kat rumah.... buat simple makan-makan jer pun...jemput a few friends and famili.  


Rumah merpati i cinonet jer so tak dapatlah nak ajak ramai-ramai.  Family pun tak jemput semua...takat yg dok dekat-dekat rumah i jer....

Geng pelangi yg sudi datang....nie gambar i tak clear...blurrrrr sgt tapi tak dulik nak letak gak.....

Nie memang clear melear Sang Pelangi tanpa anak-anak ikan.... Sapa tak kenal geng pelangi, meh i introduce kan adik-adik ku yg comels and baik hati  .... Atas, kiri ke kanan : Eida, AmyWahida and Elly.  .  Bawah lak :  Ayu, ahkak ler tu, Dee and Iyra.. Sis Nor je takder sbb masa ketika hari tu dia masih dok syiok beraya kat Kuching hehehehe...

Pada mereka yang hadir, andai ada terkurang layanan, terkasar bahasa time tu mohon maaf....ahkak tak tersempat nak layan semua..... i'm sorry.... tapi thanks sangat2 sbb sudi datang ke teratak cinonet ku itew....

Syukur alhamdulillah everthing went smoothly on that day.....
 

12 comments:

*SiRibenMerah said...

thanks sis sebab jemput we'ols... sedap sgt food tuh~ bertambah2 ai mkn smp muncit perut... lalalalalala~

Teratak Hami said...

Geng pelangi Wahida & Dee dah bertudung ye???

Shopaholic Mama said...

Happy birthday to your sweetheart Sapphire! my hugs and kisses to her!

eLLy said...

comelnye muka budak demam tu :p

GreenJade said...

Hepi belated betday Sapphire..wah happening nye betday raya dia bsama auntie2 pelangi..

dh besor anak dara ni..makin cun melecun..

anaa said...

comelnye sapphire pakai tudung.. so so sweet..

wah ada geng pelangi.. kelass.. :)

Dee said...

cutenya i tgk sapphire dgn kawan2 dia tu..geram2..comel budak2 tu..

gambar i pun byk yg blur..hehehe..maklumlah photographer i budak umur 7 tahun..hahaha..

anyway, thx sis sbb jemput datang rumah..jamu kami makan sedap2..smpi tak reti2 nak balik..dan buat rumah u mcm rumah sendiri..hihihi..thx tau..jgn serik jemput kami lagi..

Rinna said...

Happy Belated Birthday Sapphire yg ke 5 tahun.. Cute laa Sapphire pakai tudung.. :)

Kesuma Angsana said...

wei kecik2 pown majlis nampak meriah tu!

atty's said...

happy belated besday sapphire,smoga menjadi ank yg solehah,dan slalu maju jaya.amin

Cikgu Ma said...

seronoknya bzday pasty, seumur hidup x pnah sambut...hatta buat doa selamat sekali pun..hehe..tak pe la...happy bzday Sapphire...jangan nakal2 dan belajar rajin2 tau...acik xda hadiah nk bagi...hehe

zahidahwahid said...

meriahnya...hehehe