Tuesday, August 7, 2012

... pop pop ...

Last friday, lepas amik Sapphire dari babysitter, i naik ke rumah dulu... bila buka sliding door tengok eh...apa yg dibincangkan 2 beranak nie...

Call SH nak tanya... his hp dlm bag, bag dlm kete...so tak dengar.... tak senang duduk, me terus amik camera turun bawah join dorang.... oooooo Sapphire dah pesan kat SH soh belikan 'pop pop' for her....

Enjoy lah budak tu main... see yg i bulatkan warna putih2 tu...kertas dari pop pop tu ler... 

Lepas snap dua tiga pics, me naik balik ke rumah...tak leh lelama, nak masak utk berbuka... Sambil masak, tersenyum jer i teringatkan dua beranak kat bawah tengah syiok main pop pop... tetiba dah terasa mood raya lalalalala....



12 comments:

mamyharraz said...

ambai serius muka sapphire comel ni main pop2 hehe kiut.

pop-pop ni ank sy pun suka..
tapi masalahnya sy tak suka...sy ni alergik benda yg meletup..kang mulut ni melatah benda yg bukan2 T___T

Neeza.Areef said...

jgn kan budak2 kita pun suka main mercun pop2..selamat skit

ratna said...

Pop pop - my favourite 'mercun' dulu kini selamanya. Hehehr

lieyalatif said...

hihihihi...kemain sapphire berani main mercun pop2 tu yeak.....lieya ni penakot tau sis, mercun gitu pun lieya takut wakakaakakak...buat malu jek kan....

tapi tu laa mercun pop2 ni laa paling selamat...baling2 jek tau2 dah meletop tapi hazab nak menyapu laaa kalo main kat beranda umah heheeheheh

wahida said...

kak, anak2 saya, saya bagi main pop pop ni je la...saya tak berani bagi dorang main mercun kak...kalau bunga api pun, saya tak galakkan dorang main, bukan sbb apa, asap dia tu boleh buat anak2 saya semput...huhu...

comel je si sapphire tgh berbincang dgn ayahnya tu...eheheh...

Teratak Hami said...

Sediakan penyapu je lah kalau anak2 main pop pop.

cindyrina said...

bila raya budak budak le yang paling seronok....

Kesuma Angsana said...

cik hubby KA pown sibuk dok suh beli ni tuk anak KA tu

CikPuanHaLia said...

'bunga api' yang paling selamat untuk budak2..hehehe

zahidahwahid said...

kitaorang panggil mercun bawang... rindunya nak main... kekeke

Eri-chan said...

saya takut mercun. bunga api bolehla

Annie Han Yeon Rin said...

Wah.. bestnya....

Sini mana nak cari.. uwaa.. sob..sob.. nak balik mesia...