Monday, August 13, 2012

... mari menjahit ...

As salam..... sangat hepi today.... one of my colleague hadiahkan buku ni to me....


Sangat-sangat suka....diajarnya camne nak buat the maniks, suka suka suka.....


Tapi tak sempat lah me nak buat for my baju raya .... malas lah nak gi beli manik-manik tu.... Lepas raya leh try lah nanti.... so mari menjahit *ihiks*


17 comments:

lieyalatif said...

wahhh best ni sis..takpe sis, tahun ni tak sempat, tahun depan sure sempat....tahun ni belajar2 dulu gitu heheeheheh....

tapi serius sis, lieyani bagi laa keje ape pun boleh buat....tapi jgn le menjahit...mmg kelaut..tangan keras batu hah.....jahit jelujur pun fail tau!! hahahahahah

Cik Sara said...

Wahhh...ohsem!
Macam nak cari juga je buku tu..=D

Kesuma Angsana said...

bestnyer, nak beli satu tuk my anak dara jugalah, dia minat giler buat benda2 ni hehehe.. dia belajar sendiri & tgk2 diinternet je

Cho Zila said...

ada yerk.. best boleh dimanfaatkan.. akak pun nak cari gakler...

*SiRibenMerah said...

amboi sis.. da minat menjahit manik.. leh tempah la nnt.. heehe~

ainnoraini said...

pernah jugak belajar buat..tapi sekerat jalan jer..

NUNU EERA said...

suke tgk manik2 kat bju.. cantik2.. tpi xpndai nak jahit la.. org yg jahit tu msti pnyaber giler kan.. :)

♡ a.y.u ♡ said...

wahhh...lepas ni boleh la suh sis jahitkan manik kn..hehehe

POSH76 said...

bagus gak ni sis...leh diy sendiri upah mahal tu!!

eB said...

rajin kalo mmg best. leh pakai style manik len skit. :)

sW33tdARLiNG said...

i pun suka buat tp tak boleh nak buat skang.. kalau i concentrate jahit manik, abislah semua baju i tak berjahit

Rinna said...

Bestnyaa lepas nie.. baju pun bling2 laa yer.. :)

Teratak Hami said...

Sis,
Tahun depan boleh mabil tempahan :-)

LYAfrina said...

owhh...sgt2 menarik..lya pon ada keinginan nk blaja jahit2 manik ni

zahidahwahid said...

wah!!! nati bermanik2 la baju akak... hehehe

Dee said...

yelah..u kan suka kerja2 halus ni..lepas ni leh ar tempah ngan u je..hihihi...

Neeza.Areef said...

detail la buku tu..suka lak tgk
next year jait manik sndiri tauuu