Wednesday, August 29, 2012

... main bunga api ...

What is raya kalo takder yg main bunga api kan.. tengok mangsa-mangsa yg telah selamat dipermainkan hehehehehe...


W'ouls takder lah main mercun yg super duper bising tu.... i tak bagi coz i memang takut kalo main mercun yg bukan2....malang tidak berbau maaaa.....so takat main yg cam fountain tu, pop pop and bunga api boleh ler....


Tapi utk 2 malam berturut2... ahkak, SH,  my kids, nieces and nephews was trying hard to make a "Selamat Hari Raya 2012" nye tulisan.... ada yg jadi ada yg tak..Gambar yg terpilih kiranya the closest that we managed to get...bila tengok pics kat bawah nie, dah macam gambar mistik kan...ada bayang2 gituuuuuu *wink*


Selamat (ahkak yg buat nie)


Hari (made by my nephew ~ Jen)


Raya ( made by my nephew - Mickey)


2012 (made by Aqua)

syiok lak dok try2 buat tulisan nie... diam tak diam habis lebih 10 packet bunga api gak ler dok menerai buat nie....memang yg dewasa over main dari yg kids lalalalala....apa yg penting is that we had fun fun fun :)

10 comments:

wahida said...

eh, cantik la kak...pandai lak tu akak cepat2 snap gambar ni...

menarik lah..

*SiRibenMerah said...

nice tulisan tuh~

ch@ said...

wah! cantiklah kak. takde la bosan main bunga api cenggini. thn ni teman auni main, minah tu penakut. dah bg kayu panjang pun tak mahu, dia tukang hulur bunga api kat spupu spapat dia je la.

Dee said...

wah..pandainya u oll buat sis..nti leh ar ajar teknik amik pic ni tau..

LYAfrina said...

cantik sgt!!!
mcmner buat tu?? msti susah gak nak snap ni kan...

zahidahwahid said...

wah!!! cantiknya... lama dah tak main bunga api.... kita orang dulu suka conteng dekat simen jalan... kekekke

eLLy said...

fuyoo cantik!! skill dah semakin mantop nie :)

sW33tdARLiNG said...

so beautiful... tp dia nak kena satu huruf satu orang barulah tak jadi mistik... hehehehe

atty's said...

cantik..camner buatnya sis..

Kesuma Angsana said...

cantik tu !