Friday, August 10, 2012

... eskrim ...

Semalam ek org sibuk q kat baskin robbins utk eskrim free.... w'ouls tak heran pun hahahaha...iyelah camne nak gi q ... time2 buka posa and terawih kan .... tapi petang smlm dapat call dari Emerald... she's coming back this weekend.... so dia request nak eskrim 'dinding' nie....

Emerald request tapi ibunya yg rasmikan dulu lalalalala.... takpe, malam nie kita ngadap bagi habis ini eskrem k....

Petang karang nak gi ambil dia kat asrama...so takde chance me nak join geng pelangi berbuka.... takpe lah have fun ye uols... sapa leh makan bagi pihak i?

My last shopping spree sabtu ni... bukan utk ibu, tapi utk anak2.....ibu tahun nie celebrate sangat-sangat ala kadar jer.... biarlah anak-anak yg enjoy....

Have a fun filled weekend ye uols... and take care!

19 comments:

POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
POSH76 said...

dapnyer sekerim.....u too happy soping....

ratna said...

Aduhai aiskrim tu...kering tekak saya tgk hehehehe

Kesuma Angsana said...

weekend terakhir sebelum raya untuk KA habiskan2 sisa duit yag masih berbaki utuk shopping terakhir hehehe

atty's said...

alahai sis..buat saya terliur jugak nie..

harus cari gak..nie ..

sama ler saya sis..taun ni ala kadar je..sambutan raya

:: Riri-Fatieha ::~ said...

eskerim dinding? ape dinding tu sis?

Neeza.Areef said...

eskem ni yg mmg sgt2 sedap kan..

CikPuanHaLia said...

Bila anak2 dah ramai ni mmg anak2 la keutamaan kan sis. Kita dapat sepasang pun dah cukup :)

Rasp said...

Riri-Fatieha,
: hehehehe translation... brand wall's ~ dinding :D

LYAfrina said...

AISKRIM ni mmg sedap...

wah..shopping lag..lya dh settle last week.. letih dah..huhu.. sama la..lya pon biasa2 je..lbh utamkan anak2 je

ch@ said...

di rumah kita aiskrim dlm mangkuk ni tersangatlah payahnya hendak habis. kita lbh suka beli yg org jual naik motor tu kak. sonot blanje smua org.

mamyharraz said...

lepas berbuka layan benda sweet mmg heven kan sis..
persiapan raya kita mak2 mmg dahulukan ank..yg ank dahlengkap baru legaa.

NUNU EERA said...

askem ni pn sedap n mahal jgk.. ;)

eima said...

ni pun eskrem mahai gak ni ...aku tak penah mkn lagi

GreenJade said...

mkn ngn roti pun best gak nih hehehe

hepi soping sis..wiken ni sure ramai org soping coz org gomen dh dpt bonus gitu hehehe

Teratak Hami said...

sis, dosa tau tayang eskem kat orang pantang .... tak pernah pulak makan eskem Dinding perasa ni.

Sure menu iftar special weekend ni.

zahidahwahid said...

lamanya dah tak makan eskrim...

wahida said...

cis.....bikin gegar iman je tau...huhu...

♡ a.y.u ♡ said...

my feveret aiskem...nk kena beli ptg ni..hahaha