Thursday, August 30, 2012

... cuti ...

Ini hari ahkak cuti yabedabedoooo.....


2 sebab utama yg buatkan i decide nak amik leave tapi sememangnya i redha sesangat nak cuti hehehehe....

1.  Tadika Sapphire ada jamuan raya and starts at 9 am ~ camne nak hantar dia lewat unless i masuk opis lewat....

2.  Agate nak balik KL and sampai KL nanti kul 3 petang ~ mestilah akak nak gi amik dia kan, tak kan nak keluar opis awal...

So, today i cuti demi menjadi chef, camerawoman and supir tak berbayor hehehehe..

Btw.... Esok Merdeka Merdeka Merdeka.....



Apa plan????

6 comments:

Kesuma Angsana said...

cuti pjg ler gamaknyer ye!

lieyalatif said...

waaaaaaaaaaaaaahhh ini mendatangkan kejelesan ni sis....so dpt 4 laa u cuti sis ....aduh2...best2...

eh same la sis, smart reader mija pun ade jamuan merdeka raye...gigih goreng mee kicap pagi nie...nak bagi kuih raye ...kat umah pun ade sejenis jek hah ekeekekeke

ape2 pun hepi holiday sis.....

*SiRibenMerah said...

selamat cuti sis..
jumpe esok~

Rinna said...

Wahh seronokyaa..yer.. cuti2 hari nie..

Selamat bercuti.. dan selamat menyambut hari kemerdekaan..:)

Cikgu Ma said...

salam merdeka :)

atty's said...

cuti pun byk lg kan sis..selamat hari merdeka