Tuesday, August 14, 2012

... baru nak apply ...

Uols mesti dah apply cuti raya kan.... See me baruuuuuuu nak apply....


Big boss jarang masuk opis tapi dia dah tahu bila i nak cuti.... ni kiranya officially apply lah.... Today confirm dia akan masuk coz ada Board Meeting so leh i hulurkan borang cuti nie for him to sign..  Hopefully dia sign tanpa any 'sora-sora sumbing' ......  Apa-apa pun mood dah start cuti dah lalalalalala ....

Uols cuti start bila sampai bila?


15 comments:

♡ a.y.u ♡ said...

ai tak apply cuti lg sis..masih dalam delima nak apply cuti atau tidak...raya pon kt KL je.. :(

Rinna said...

Weols kat sini apply online jerk.. dah tak pakai borang2 nie..

Dah apply awal dah.. dan dah lulus pun.. Insyallah.. cuti dari 22 - 24 jerk..

sW33tdARLiNG said...

i belum! hahahaha

JMR said...

banyaknya balance cuti tu..pass sini sikit...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Belum apply cuti raya pon... Huhuhu!!! ::.

lieyalatif said...

sis, i dah apply awal2 sis...payah sikit sis gomen ni kene awal2 apply....bos nak tgk bape hari opis kosong heheheeh....

okey la tu sis....17 sampai 24...lebih kurang lieya jugak sis, cume lieya awal sikit, 16 tu dah cuti heeheheh...nak merayap sikit la sis cari barang....hope tak ramai le kl time tuh ekekekeekekek

sis, setuju!! mood dah start cuti dah ni wakakakaaka

Daddy Ziyyad said...

uishhh..belen cuti ada lagi 29 hari ;)

maya amir said...

slmt hari raya &maaf zahir batin sis:)

GreenJade said...

wahhh byk lg belen cuti sis kite...jelezz nye.

saye dh licin-licau..negative dah haa asik MC & emergency leave jek sejak pegnen ni hihihi

selamat bercuti2 raya sis..kejap betul rasa bpuasa thn ni..

mamyharraz said...

banyaknya balance cuti sis..bak sikit bg sy hehe

sy terpaksa unpaid 14 hari disebabkan cuti tahun dah habis..sobs sobss

apapun selamat hari raya maaf zahir dan batin dr sy..jika sepanjang perkenalan kita ada kekurangan maaf dipinta .

take care . love!

atty's said...

i belum apply jgk..tp rasanya bos dpt agak kot..kilang kicap sis..cincai2 je

Sharinginfoz said...

yes cuti dah approved

Neeza.Areef said...

hah? lom isi lg sis..
i coti 17-24..monday lg 1 br naik keja..yey!!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

gile banyak balance cuti akak! Jelousnye....

anaa said...

aiseh, guna form lagi ka..hehe.. banyak nya belen, jeless.. huhuu..