Sunday, August 19, 2012

... ambil peluang ...

STICKY NOTE
entri baru di bawah ye....



Ada yang dah nak start cuti esok kan....so, nak ambil peluang mengucapkan ...


Safe trip ye and take care ye!

12 comments:

Neeza.Areef said...

slmt hr raya sis
maaf zahir dan batin
andai ada silap dan salah komen2 kt blog sis
hati2 di jln raya

lieyalatif said...

** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat sis sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

sapphire kutip duit raye byk2 tau....heheheeheh

Kesuma Angsana said...

KA pown nk wish selamat hari raya, mohon maaf andai ada salah silap spjg perkenalan kita di alam maya ni ye

Rinna said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin.. utk uols sekeluarga..

atty's said...

i pun nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin andai ada tersinggung perasaan sis selama kita berkawan..dan tq sgt2..sis sudi kasi kadraya..,muaaahh..takecare ye sis..

Reena Onn said...

Akak, selamat hari raya. Maaf zahir & batin. Tak sempat nak peluk cium akak semalam. Kita dah start cuti hari ni :')

*SiRibenMerah said...

selamat hari raya sis.. maaf zahir dan batin~

wahida said...

Dalam bermesra mungkin terkasar bahasa, dalam bergurau mungkin terlanjur senda, dalam berjanji mungkin ada yang belum dikota, dalam berbicara mungkin ada yang menyinggung rasa. Mohon ada kemaafan, itu jua lah yang dipinta..

selamat hari raya akak!!

sayang akak!!

Dee said...

salam aidilfitri dan maaf zahir batin ye sis..halalkan makan dan minum, yg terguris harap juga diampunkan..

safe trip and love u always..

ainnoraini said...

selamat menyambut hari raya dari saya..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...

NUNU EERA said...

selamat ari rayer sis..

Kesuma Angsana said...

sama2lah kita ye