Wednesday, August 15, 2012

... aktiviti malam jumaat ...

Mu jangan pikir yg bukan-bukan k wif the tajuk......


Nie ha.... duit raya dah ditukar.... Tinggal nak masukkan jer dlm sampul surat.... lain kaler lain sampul, baru tak termix up .... aktiviti malam jumaat nie sbb nak tunggu my kids balik dari asrama nanti.... Lebih seronok bila buat ramai-ramai....sambil buat sambil sembang ... best :)

13 comments:

IdaShah WC said...

nak duit raya!

Neeza.Areef said...

sama la blom sempat nk isi
last minit gak la nmpknya

wida said...

banyak duit ry sis..
selamat hr raya in advance ye kak.

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Duit raye dah ada... Sampul raye plak takde... Huhuhu!!! Sedihhhh!!! ::.

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

heheh bestkan bau duit baru?? betul tu sis, mmg seronok masukkan duit raya dengan anak2. sure masing berebut2 nak tolong

Eri-chan said...

i masih blm masukkan duit raya..punyalah tak kuasa nak memikir budak U berapa, budak menengah berapa..budak darjah berapa..kanak2 ribena lagi...macam2 jenis sampul supaya tak tertukar. i pun mmg buat style lain2 sampul.

:: Riri-Fatieha ::~ said...

betul la, budak2 memang suka part masukkan duti dlm smpul ni. Kita pun smpi skrg mmg suka part yg ni. hehehe :)

anaa said...

hak hak..
memang bila tengok tajuk, ingat lain... kehkeh..

Daddy Ziyyad said...

note 20 yg baru takde ke? hehehe

GreenJade said...

nk cikit..hihihi

wahh makin terasa bahang2 raye ni...

Rinna said...

Byk tuh duit raya..heheh

Saya tak sempat lagik nak masuk duit raya.. :)

Shopaholic Mama said...

I have already settled mine last week! tinggal gosok baju je! ehehe

Reena Onn said...

Nak warna merah, sepuluh keping please. Macih!! Hehehe