Monday, July 23, 2012

... ramadhan office hours ...

As salam and morning  my frenzzz.... posa tak? ker posa yangyuk? .... don't play play aaaa hehehehe...

Best bulan Ramadhan nie...masuk opis awal balik pun awal.... see dpt email nie dari HR w'ouls....


Sempatlah for me nak masak utk berbuka nanti....best!  So uols nye Ramadhan office hours tukar ke tak? 



21 comments:

eB said...

x.
eB msk n balik as usual :)

:: Riri-Fatieha ::~ said...

wah.. bestnye balik awal...
hehe, opis hour kita mcm tak tukar je.. same je mcm hari2 biasa kul 5ptg.

ratna said...

Best la sis abis 4.30ptg. Dulu masa saya keje waktu puasa tetap sama waktu keje dia. Maduk pkul 8 abis pkul 5.

mamyharraz said...

bestnyaa..
ofis sy ni ada yg gila kuasa..sampai la ni masih tak dpt khabar balik 4.30 dibulan puasa..mcm biasalah lg 5 minit nak 4.30 baru dia buat pengumuman..haihh sabar jelah!

eLLy said...

hurmm department i remain waktu working hours mcm biasa ;(

ratu siput said...

teringat masa keje dulu :) mmg blk awal tp time rehat dipendekkan kan.tak sempat nak tido nyenyak.tp RS dulu construction.dok site opis 2 org je.mmg cam umah sndiri dibuatnya.ehehe.

atty's said...

saya ingat memula nak tuka jugak..
tp sbb sekolah fir balik kol 5.30..jadi rasanya kol 5 saya balik dah sesuai sgt..

masak pe hari ni sis..???

NUNU EERA said...

kite pn blik 4.30 pm tpi xde rehat.. :( kejam btul la..

CikPuanHaLia said...

Bestnya sis..gomen ni ada gak pilihan, nk balik 4.30 kena masuk 7.30. mak ok jer tapi nk gerak anak awal sgt tu yg tak sampai hati.. sudahnya masuk kul 8 blk kul 5 la jawabnya..huhuhu

Neeza.Areef said...

blom ada kabo lg sis..harap2 ada la dis year

lieyalatif said...

wahhh best la sis.....walaupun waktu rehat dipendekkan tapi takpe laa, leh balik awal tuk prepare juadah.....seronok mcm nie...majikan alert dgn pekerja2 nye....

lieya plak kat gomen ni ade 3 waktu masuk keje...kul 7.30-4.30 / 8.00 - 5.00 / 8.30 - 5.30....lieya mmg dari dulu yg pukul 7.30-4.30 tuh sis....

arianna adrizal said...

bestnyeee blk awal... hepi belated bfday & slmt berpuasa kak :)

Kesuma Angsana said...

wah baguslah camtu xlah tergesa2 kan

Rinna said...

Sama ler cuma weols cuma rehat 1.30 hingga 2 ptg.. :)

Dee said...

syoklah sis..i balik 5.15 tau..tp sempat lagi masak..hehehe..

zahidahwahid said...

wah!!! syoknya...kekeke.. masa kerja dulu still ikut opis hour biasa... lagi disuruhnya OT adalah... =.=

Azian Elias said...

salam kenal..

anak2 balik sekolah pun awal sangat..

LYAfrina said...

lya masuk kul 8am ..balik kul 4pm..

normal balik 4.45pm..

JMR said...

of kos la tukar...kalau tak tukar pon, pndai2 kita tukarkn sndr..hahah

ct rahani said...

salam ramadhan kak.. beshnya dpt blk awal.. office sy sama je.. maklum la management pun bangsa lain.. org melayu ader 2 3 kerat je.. huhu..

GreenJade said...

oh best tu sis sempat le blk masak

opis saya pun tukor tp blk 5.30 tu mcm rushing jugak ditambah dgn jammed bagai.. smpai lumah tercungap2 nk masak.