Monday, July 2, 2012

... perfume london mari ...

As salam and morningggg my fwenzzzz....

Ceria sungguh rasa pagi nie sbb i had a great weekend..... tu stori esok-esok k... Pagi nie bertambah ceria and wangiiiii i terasa sbb dapat parfume london mari dari my fwen yg baru balik coti2 kat sana....


Thanx dear *mcmlah dia baca blog i kan* .... i sukaaa sangat.... sweet jer bau nya :) Next time gi london tu tak yah ler beli souvenir utk i, bawa jer i skali lalalalalalala.....

Ok lah insyaAllah esok i stori bout my weekend k.  Gambar byk diambil, nak kena slow and steady pilih ni, skit skit and oso bab nak menyusun ayat tu bab lain lak tu...fuhhh! berpeluh ketiak ooooo........

* nak mohon jasa baik uols, doakan semoga Maktok, ibu sis Eida  cepat-cepat sembuh.....tq


14 comments:

mamyharraz said...

nampak botol cantik..baunya pasti harum semerbak.yelah sis lenkali tak payah sourvenir 2nih ajak je terus p london tu ;) hehe

*SiRibenMerah said...

best dpt perfume..
yeayyy~

*terkejut tau psl matok*

POSH76 said...

besnyer dapat perfume....insyallah sama2 doakan mak tok cepat sembuh

Rinna said...

Bestnyaa dpt hadiah perfume lagik.. pas sure wangi sesajer..hehehe.

Moga maktok cepat sembuh..Amin

Dee said...

wow..sure wangi bau dia..bau feminine gitu..

zahidahwahid said...

wah!!! syoknya dapat perfume...

semoga maktok cepat sembuh, amin...

eLLy said...

Weeewitttt from London tu .. clazzzz ko mariaaa :p

CikPuanHaLia said...

owh..dapat perfume mmg best..lg tambah best bila dapat free.. botol dia comel...

Kesuma Angsana said...

weh best lah monday morning yg wangi!

akuzle ayu said...

mmg berbunga2 hati dpt hadiah kan? didoakan maktok cepat sembuh..amin3!!

ratu siput said...

isk...isk...dpt souvinear lg ni...jeles ni...ehehehe...perfume lak tu...sti sayang nak pakai kan sbb dr london.kalau RS mau simpan je tu...ha ye la sian mak tok eksiden kan...dah pernah jumpa mak tok se ida turun jb...tido umah RS se tu...jd kenal lah mak tok cuma lum sempat merasa masakan mak tok :)

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer dapat souvenir perfume lagi :)

ct rahani said...

wah beshnya dpt perfume.. :)

atty's said...

saya pun suka kalo dpt minyak wangi,smoga maktok cpt sembuh.amin