Thursday, July 19, 2012

... oh my bowling ....

Kejadian "Oh My Bowling" di hari Sabtu lepas.... tempat kejadian, Ampang Superbowl Times Square....sila jgn confuse ya....


Nama tempat bowl nie Ampang Superbowl...tapi lokasi nya dia Berjaya Times Square......lane yang diambil 24, 25 and 26 and lane yg diusha 27 hehehehehe

Pemain bowling jemputan : 


Jom setting game....


Dah nama pun blogger kannnn....



Anakmu...anakku jua.....



Kids pun having fun....



Bowling, bowling gak.... posing jangan lupaaaa.....



We are family....


Lum habis lagi citer nie, ada skit lagi tapi kita esok je lah k.....

12 comments:

Neeza.Areef said...

happy tgk korang men bowling dgn family...
amboi anak2 landing atas bola hehe

eLLy said...

Yeszaaa bukan kita jer the kids pun having fun .. *We olls pun kids*

zahidahwahid said...

syok ah main ramai2... petang ni bowling date dengan blogger... kekeke

*SiRibenMerah said...

yesss... we are one family of PELANGI...

lieyalatif said...

Meriah!!! Sonok tgk u ngan ur frens sis.... Besdey sambut same2.... Ade mase terluang outing same2 ... Mmg sempoi.... Anak2 pun dah jadi kawan baik....esok2 anak2 penyambung legasi persahabatan mak2 hihihi

Salam ramadha almubarak sis sefamily....

atty's said...

suka tgk gambar yg last tu..mmg one happy family..

salam ramadhan sis..

Mamamya said...

seronok tgk ahli2 geng pelangi ni...klu dekat nak juga join.. :) mesti bulan ramadhan nnti ada plan nak iftar b'sama2 kan...

Dee said...

mana gambar lane 27..nak tgk gak...hahaha..

salam ramadhan sis..

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer leh gader2 cam ni !

Syira said...

salam..

seronoknya main...lama x main bowling ni...

salam ramadhan, semoga ramadhan kali ini akan memberi seribu rahmat kepada kita semua :)

maaf di pinta andai ada tersalah bicara.

akuzle ayu said...

Outing ngn bff mmg besh

Reena said...

Seronoknya tengok korang semua!!! :)