Wednesday, July 4, 2012

... my lumut trip 2 ...

Sambungan my lumut trip....

Lepas perut semua dah kenyang...balik hotel jap, solat bagai then off ke Teluk Batik.....


Kat sana buat apa lagi kalo bukan having fun in the sun, sand and sea kannnnnn...... budak yg teramat hepi is opkos Sapphire lah....


Dah lewat petang skit time to balik....sib baik lah Sapphire dah puas main kan...so she tak lah meragam bila ajak balik.  Kat situ ada bilik air, leh mandi bagai...bayaran RM1..nak kata bersih tu, well not so lah tapi takat nak mandi buang pasir tu memang ok....

Lepas mandi berkemas bagai, singgah jenjalan kat Marina Resort kot namanya.... cantik jer tengok yatch yg berlabuh kat situ....


Kat area tu leh amik ferry ke Pulau Pangkor.... rege tak lah gi tengok brapa kan.... sesapa tau brapa silalah inform ye..... Dah settle ke situ...pusing2 skit kat area yg dekat dgn Outbound School tu..... terkenang masa i gi kursus outbound tu... one of my best courses ever...


Sapphire nak collect sea shells lak katanya....ok lah collect jap, amik gambar skit, enjoy the sunset then balik hotel.... Lepas isyak we went out jap gi ke pasar malam...Tak der amik photo masa kat pasar malam tu...beli dinner pun kat situ...What i can say is food yg w'ouls beli kat pasar malam tu semuanya sedap2 belaka...

Sampai hotel, Sapphire dinner skit, terus kebaboooommm tidor....bukan dia jer, w'ouls satu famili letak kepala terus belayar tak sedar diri sampai esok pagi :).....

Esok kita last episode ok hehehehe...Last episode tu dah cam drama pembunuh bersiri lak bunyinya ....

Till tommorow, have a great day ouls....

20 comments:

*SiRibenMerah said...

suka tgk pic sapphire...
sgt2 model gayanya~

rinduuuuu~

Kesuma Angsana said...

cantik2 view kat sana tu yek!

Neeza.Areef said...

sunburn tak saphire kemain main pasir tepi pntai..
comey je muka dah saphire collect shell..tu buat deco kt umah ke tu

POSH76 said...

comel la model cilik tu...bess gak pi pantai ni...

e_ja said...

comelnyaaaa sapphire..pandai posing pulak tu..
bestkan bercuti2 tepi pantai..i dah lama jugak tak cuti2 sakan mcmni..huhu

wahida said...

sapphire ni mmg comel lah!! pandai bergaya pulak tu...

suka tgk dia pakai baju ala2 bikini tu...hehe...

lieyalatif said...

alahhhhhhhh sapphire berjemur kat pantai, abis laa kulit putih gebus anak dare u sis ....auwwww...i lak yg over heheeheh sebab geram tgk kulit cantik sapphire....heheheehe....

suke tgk aksi sapphire sis....cantik...kemain posing jingkit2 kaki hihihi....

rATu kEBaYA said...

bestnyer ke lumut.. tak sabar nak g sana lagi 2 wks nanti..

ratu siput said...

comel anak dara tu :) wah tempat ade yatch2 ni RS suke ni.CK pun suke ni sbg koleksi menembak..tak pernah sampai lg teluk batik ni.kalau turun jb sok gi puteri harbour tau kat nusajaya ada yatch2 jugak :)

SYANI said...

Lama tak pegi Lumut...

mamyharraz said...

kiutnya sapphire..posing pulak camtu haihhh mmg geram rasa nak buat menantu =P hehe so kiut.

mknan kt psr mlm kalau pandai pilih mmg sedap2 sbb tu sy tak sabar nntkan hari khamis sbb ada psr mlm nak beli mcm2 ;)

ct rahani said...

beshnya lepak2 tepi pantai.. tenang je kan sis.. leh reelase tension.. cantik pemandangan teluk batik tuh.. dan yg buat lg cantik of cos la ader sapphire.. ala2 model cilik dah.. :)

atty's said...

beshnya sapphire mandi laut

zahidahwahid said...

best nya... lama tak pergi pantai...

Dee said...

model cilik tu cutelah...gambar pun cantik2..dee pun dah lama gak tak gi lumut..nanti2 nak terjahlah..

Outbound di malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

maya amir said...

bile akak gi lumut? nmpk nau i dah lama tak tgk blog..haishhh.. kat lumut tu i suke makan mee udang die.. lupe kat area mana..serious besar gedabak & fresh gile udangnye:)

Cik Ecah said...

teluk batik.....lame dah x g huuhuh

Teratak Hami said...

comelnya sapphire !!!

Reena said...

Hahaha... bila akak cakap pasal Out Bound School teringat waktu kena kursus dulu-dulu. Pengsan!