Thursday, July 26, 2012

... my Kelly Moore bag...

As salam.... hari nie i nak share dengan uols pasal my Kelly Moore bag yang i terima from my pelangi sistas as my birthday gift haritu... This is the bag...

Boleh di style kan dengan 2 cara... with the strand utk dijadikan sling bag or without it and uols leh jez hold it with the flap up like a clutch  gitu.. Selalu i buat like a sling bag, senang nak gerak/snap gambar....

What's so special bout the bag?...It's a camera bag sebenarnya tapi looks more like a handbag kannn..Banyak lagi rasanya camera bag di pasaran tapi i dah tertarik wif this produk so nak buek camno kannnn...redha jer ler hehehehe....Apa i leh isi dalam beg nie?...


Antara my 'main ingredients' : my camera, purse, compact powder, handphone *diguna utk snap pics nie* and keys....ada kalanya i masukkan wallet SH skali and tissue / saputangan and a few other stuff....Kalo korang berminat nak beli, check it out kat sini. Sis Elly  pun order tru online masa nak beli for me.  Usage dia pun ada demo disertakan..  Banyak lagi choices of bag dari Kelly Moore nie tapi for the time being i choose the Posey nye bag.

Regenya agak expensive tapi to me adalah sangat berbaloi.  Yg my pelangi sistas hadiahkan tu, of coz lah i put in a special request and top up wif my own money...  Satisfied? 200% satisfied.   Tak tau nak cakap how i loooooove my Kelly Moore bag... worth every penny spent!

20 comments:

mamyharraz said...

beruntung sis dpt hadiah istimewa dr kawan.
sy ni birtday sendiri hadiahkan jelah sendiri sobs sobsss

cantik beg tu :)

SyaNa said...

cantik sis
tak mcm beg cemera pun
mcm hbag jek
lawa sgt

ratna said...

kaler dia sweet.. design bag pun cantik.

POSH76 said...

santekla kaler hangbag ni....

POSH76 said...

santekla kaler hangbag ni....

POSH76 said...

santekla kaler hangbag ni....

POSH76 said...

santekla kaler hangbag ni....

lieyalatif said...

eh cantik laaa sis....trendy plak tu....soft jek kaler die sis...mmg suweet laaaa....

gitu le blogger kan sis, kamera adalah bende wajib dibawa heheeheh....tapi tu laaa lieya ni, slr dah tersadai dah.....huhuhu ...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tak nampak mcm beg camera pun kan

Neeza.Areef said...

camera bag ke..like byk2 kali sis..cantik..flexible..looks like normal sling/handbag

eB said...

canteknyer beg camera tuh. musti beratus gaks kan?
mine backpak jerk. org sellau engat bag bb. hik3..
eBnyer simple pn ratusan gaks... kalo cantek cam u punyer perghhhh... ader color merah? ;p

eLLy said...

i oder rasberry" so far no stock so i have to wait :-)

Eri-chan said...

nice bag!..seronok kan dpt birthday gift mcm ni.

ct rahani said...

cantik.. leh wat henbeg raya skli nih sis.. hehe..

LYAfrina said...

wah..cantik & simple..
lya pon suka pattern2 gini..
kaler dia pon cantik..

Dee said...

good choice sis..cantik..

Shopaholic Mama said...

Such a lovely bag Sis! Love the versatility of the bag!

GreenJade said...

nice color sis...nmpak rugged & stylish gitu..i likeeeeee 2 3 4 5 hehehe

SoLy SoLicious said...

waahh..lawa.. siap boleh ltak kamera ha..hmm...fleksibel sungguh

rakhel said...


Kalau nak beli di Malaysia ni, just come to our store kat facebook.com/techgarage.my

Store kitorang masih tengah renovate, tapi gambar beg beg Kelly semua ada kat Facebook kitorang