Wednesday, July 25, 2012

... minta ampoooonnnn ...

Macam nak minta ampooonnnn gitu kan....


Sebenarnya tidak....nie memang pe'el dia dari umur 2 tahun ok.... bila datang angin dia, tetiba jer dia akan gi terkam and paut kaki cenggini utk 5 minit gitu ... memang susah ler nak jalan .... tapi orang lain dia tak kacau...hanyalah kaki daddy nye ajer yg dia suka paut gini hehehehe.... yg nie kejadian semalam... cecepat i amik hp and snap... tiap kali dia buat cenggini memang memang tergelak ler ... tanya dia kenapa dia suka buat camni... dia cakap "saja jer...kalo daddy jalan, i pun dia angkat sekali, bestttttttt" hehehehehe... anak-anak...ada ada jer pe'el dorang nie kan...


16 comments:

ratna said...

Hahahaha...cute!

:: Riri-Fatieha ::~ said...

hehehe boleh pula tetibe je melekat kat situ..

*SiRibenMerah said...

mcm2 hal.. hehehe..

mamyharraz said...

comelnya dia..hehe budak2 ni perangai dia mmg kita tak jangka..kadang cute kadang buat kita naik hangin =P hehe

wahida said...

kehkeh...lawaklah sapphire ni...

auntie rindu la ngan sapphire...gambar kita berdua kat sweetchat ada byk tau sapphire...auntie rindu, auntie tgk gambar tu...

rATu kEBaYA said...

kelakar n comel.. tu cara dia nak bermanjalah tu..

eLLy said...

klu tengah ringan mcm nie okey la .. tapi klu 10 tahun akan datang? kuang kuang kuang :p

Neeza.Areef said...

heheheh
nk mntk dokong x boleh paut kaki pon jd ler ek

POSH76 said...

wat suspen jer...tp comel!!

CikPuanHaLia said...

Hahaha...baca tajuk tu saspen jer. Xpe kan sapphirw..ank bongsu mmg manja :)

saffiya_aleesya @ echa said...

salah satu cara dia nak bermanja laa tu..hehehe dulu saya pun asyik berkepit jela dok kat atas riba abah..

zahidahwahid said...

hahaha... comel...

LYAfrina said...

hik..hik..comel je....

Dee said...

sama ngan anak2 dee..tp dah besar..tak terangkatlah kaki ayah dia bila nak jalan..hahaha..tp sapphire still boleh buat eh..kuatlah daddy dia :)

Kamariah Awang said...

Manjanya dia...

atty's said...

hehehe,byk akal eh