Friday, July 27, 2012

... kena pow ...

Semalam saya cuti....saja saja cuti, nak abiskan cuti tahunan 2011....big boss takde gi umrah...time cenggini la nak amik cuti kan....next pun sambung cuti lagi...nak gi jengah Agate lak so amik cuti extra sampai selasa.... heavan rasanya....

So, tengahari semalam, lepas Sapphire habis skolah lah kan... bawa dia ke Ampang Point, saja jalan-jalan .... kedai buka Popular tu wajib singgah tiap kali ke Ampang Point...


See, kusyuk dia belek buku tu.... apalagi, ibu dia kena pow lah satu buku...then nak balik singgah lak kat Cash Converter....pow lagi set ruler tu, sib baik murah hehehehe..... yg pen merah pen biru u marah i love u tu dah lama beli, kat Cash Converter gak ...


Balik rumah terus happily memulakan aktiviti dia....


Sampai ke malam dia ngadap .... lepas puas lukis start lak buat aktivity book dia....

Senang i nak memasak semalam, tak der gangguan mental dari dia...cuma dia lak dapat gangguan dari i sbb jap2 nak snap her pics hahahahahaha..nasib lah anakku, dapat ibu seorang blogger lalalalala.....

Neway, have a great wiken...insyaAllah kita jumpa lagi hari rabu depan...yabedabeduuuuuuu..... take care....


17 comments:

wahida said...

kehkeh...nasibla sapphire, dpt mak sorang blogger...ekekek...

mamyharraz said...

bestnya cuti sis banyak lagi.
sy ni dah kehabisan cuti..raya ni terpaksa unpaid..

comelnya sapphire..nampak ke happy-an dia dpt benda baru :)

fiza said...

Comelnya dia. SUka dpt pow ibu eh.

Saya hari2 kena pow. Hari2 tanya ibu beli apa...huhuhu...

Neeza.Areef said...

syok eh cuti bos xde lak tu kan..xde gangguan
bgs la saphire khusyuk wat xtvt sndiri x kacau ibu masak

Kesuma Angsana said...

enjoys yr cuti ye!

ct rahani said...

seb baik sapphire sudi jadik model ibukan.. comel.. :)

GreenJade said...

hehehe seb baik model tak meragam...senang kije ibu..hihihihi

LYAfrina said...

weee..sknyer..lya cuti tahunan x penah cukup..y thn ni pon dhtinggal secotet...
comelnyer dia senyum,,

lieyalatif said...

comey sgt sapphire sis....suke pic lentok2 die tuuu...serius ur dotter ni ade fotorgenik tau sis....he he he...leh jadi model cilik.....

bagus sis, kecik2 dah suke buku....jadi ulat buku pun lagi bagus...relaaa ajek laa kalo kene paw beli buku pun dari dok laa beli menan ...byk pekdahnye kan sis heheehehe.....

selamat berhujung minggu sis...amboi sis sampai ari rabu gituuuu....best2!!

Azian Elias said...

akak pun suka ke cash convertor.

macam2 ada kan..

SoLy SoLicious said...

ala comel... wah..dpt buku lukisan trus xkacau org ye... ^^

Sharinginfoz said...

suka betul sapphire, nanti boleh beli lagi ya mama

anaa said...

saphire so sweett... huhu, kita takde anak pompuan...adore anak orang je ler..

ratna said...

Suka tgk sapphire skrg...

Munnafendy said...

die nampak hepi sangat..comel :)

sW33tdARLiNG said...

aduhaiii i duk terpikir apa gamaknya gangguan i nanti time nak memasak for buka puasa...

zahidahwahid said...

hahaha.. kali ni emak pulak kacau anak ya... syoknya dia dengan xtvt...